Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Mužská verze Shopaholic Adel: postarší streamer převzal žezlo bizáru

Kontroverzní streamer Jan Brunclík oznámil, že je nebinární. Má prý dvě osobnosti Jana a Ivu, což však nejde moc dohromady s jeho nebinární identitou, kterou tvrdí, že má. V baru známé zápasnice z Clash of the Stars se nyní sblížil s jedním mladíkem. Na streamu se líbali a přes oblečení osahávali. Brunclík tvrdí, že mezi nimi mělo dojít i k intimnějšímu styku. To mladík odmítá.
  19:00

Streamer Jan Brunclík v poslední době trenduje na sociálních sítích víc než kdy dříve. Podle některých lidí na sítích se z něj dokonce stává druhá Shopaholic Adel. O tom promluvil i známý streamer vystupující pod přezdívkou Haiset. Jeho reakční videa na něj na YouTube začínají podle něj dosahovat stejné sledovanosti jako reakce na Adel. Brunclík je známý pro své vcelku extrovertní chování na veřejnosti, kdy se neostýchá téměř komukoliv říct, co má na srdci a na mysli. Jeho streamy jsou o to záživnější a bizarnější.

Nedávno se Brunclík svěřil, že přemýšlí nad tranzicí. Sdělil, že má dvě osobnosti a to Jana Brunclíka, jako kterého ho většina sledujících už zná a také Ivu Brunclíkovou. Sám se označuje za nebinární osobu. To však nejde moc dohromady s jeho vyjádřením, že má dvě osobnosti. „Identifikují se tak lidé, kteří se necítí být výhradně mužem či ženou,“ popisuje nebinární identitu Kateřina Stachová ve své bakalářské práci. Lidé na sítích většinou neodsuzují Brunclíkovu identitu, pohlaví, či jeho orientaci. Jen je podle nich zmatený v pojmech a zřejmě i lehce sám v sobě.

Na svém Instagramu se svým sledujícím nyní svěřil, že má v plánu si nechat odstranit i penis. Podle psychiatrů, které redakce Antiyoutuber.cz zkontaktovala, je velice těžké takové věci určovat a komentovat. „To je široký pojem, protože to může být něco v rámci povrchní osobnosti, může to být závažná duševní nemoc, kdy ten člověk má rozpolcenou osobnost. Těžko se k tomu vyjadřuje. To bych musel vidět na vlastní oči,“ řekl redakci Antiyoutuber.cz psychiatr Miroslav Skačáni.

Příjemný pokec s fanynkou

@jan.brunclik #animebar #transgender #zenskeobleceni #ad #spoluprace

29. března 2024 v 4:51, příspěvek archivován: 3. dubna 2024 v 12:30

Dlouhé nyní už roky kralovala bizarní influencerské scéně u nás Shopaholic Adel. Ta však v poslední době už tak moc vylomenin nedělá a postupně upadá do zapomnění. Na její místo královny bizarního TikToku se zdá se momentálně sápe Brunclík. V posledních týdnech na sebe svým chováním strhl několikrát pozornost, a to čím dál častěji v Anime Coffee and Secondhand Baru, který vlastní známá zápasnice z Clash of the Stars, říkající si Playstation Princess.

Nyní opět ve stejném baru na sebe na streamu strhl pozornost, když se v něm sblížil s jedním mladíkem. Nejdříve se jen kamarádsky bavili. Postupem času se k sobě začali čím dál více přibližovat, až došlo na první pusu. „Ale kozy máš pěkný. Takový jedničky jako já,“ říká Brunclík mladíkovi poté, co se s ním vášnivě políbil. Ke konci nastala scéna, ze které byl zmatený zřejmě každý divák. Zdálo se, jak kdyby mladík pod stolem mimo záběr kamery Brunclíka uspokojoval.

Spokojený čolek v @animecoffeecz #janbrunclik #jankorizz #animecoffee #ad #spoluprace

23. března 2024 v 21:33, příspěvek archivován: 3. dubna 2024 v 12:32

To se zřejmě doopravdy stalo, jelikož to sám později potvrdil. Nemělo však dojít k žádnému fyzickému kontaktu na tělo, údajně ho hladil jen přes oblečení. Brunclík tvrdí opak. Podle něj mělo dojít k orálnímu sexu. „Kouřil jsi mi p*ro. Nelži!“ píše Brunclík na streamu Haiseta, který vyzpovídával mladíka z osudného večera v Anime baru. Nyní na sítích přezdívaný „kočkokluk“ stráveného večera s Brunclíkem podle jeho slov zdá se lituje. Brunclík se do vydání článku redakci Antiyoutuber.cz k celé věci nevyjádřil.