Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác

Tiktoker Jan Brunclík | foto: Instagram.com

Tiktokera co vybírá koše obtěžovali fanoušci na ulici. Pokřikovali rasistické poznámky

Známý vybírač košů a bizarní tiktoker Jan Brunclík je v ráži. Často v poslední době streamuje na veřejnosti, kde se mu momentálně stala nemilá situace. Před zastávkou metra Florenc ho konfrontoval neznámý mladík. Začal na něj pokřikovat rasistické nadávky, což Brunclíka vytočilo natolik, že se za ním začal hnát. Naštvanost z něj nevyprchala ještě dlouho poté.
  13:05

Být na sítích bizarní je v poslední době čím dál větší terno. Uživatelé si to uvědomují, a tak se snaží často chovat co nejvíce podivně. Ačkoliv dle některých zřejmě má pohnutou osobnost, dobře si to uvědomuje i například bizarní influencerka Shopaholic Adel.

Do této kategorie spadá podle některých uživatelů sociálních sítí i tiktoker Jan Brunclík. Známý je hlavně výstředním chováním na streamech. Rád se vydává na procházky po Praze, kde komentuje dění kolem něj a vybírá dokonce i koše. Momentálně se při jedné takové procházce dostal do sporu s fanouškem. Ten na něj totiž začal z ničeho nic pokřikovat rasistické nadávky. Brunclíkovi se to dvakrát nelíbilo a začal ho nahánět.

@brunclikmemes "najebanej jako čolek" #brunclikarmy #janbrunclik #janbruncliktiktok #janbrunclikofficial #colek #čolek #cz #fyp #fypシ ♬ původní zvuk - Brunclík Memes

Na sítích je známý už poměrně dlouho. Převážně streamuje skrz platformu Twitch, kde má momentálně přes tisíc sledujících. Známý je hlavně svým výstředním a neobvyklým chováním. Jak tomu u influencerů chodí, vrána k vráně sedá a tak je to i u Brunclíka. Minulý rok se skamarádil s dalším streamerem Novbym, se kterým podnikl nejeden stream. Na jednom se vydali na klasickou procházku po Praze. Brunclík je známý tím, jak říká, že nemá zrovna moc peněz. I tak Novbyho překvapil, když z ničeho nic vyndal z koše jídlo a začal ho jíst.

@dzejkubb #trend #dzejkubb #funny #viral #czech #cz #twitchclips #twitch #janbrunclik #brunclik #novby #vtipnevideo ♬ původní zvuk - dzejkubb

Tato nechutná scénka pobavila stovky tisíc fanoušků. Není jediná, kterou Brunclík překvapil. Rád často komunikuje s fanoušky, či jen s náhodnými kolemjdoucími. Sledující se popadali smíchy za břicha, když se rozhodl dát donate bezdomovci. „Takhle vypadá člověk, který je opravdu na dně a my mu dáme donate. Kupte si chleba pane, ať můžete žít. A mějte se dobře,“ oslovuje Brunclík bezdomovce žebrajícího na ulici. „Představte si, že si chálujete ze srandy na ulici z koše a takový týpek vám řekne, že jste člověk, který je na dně,“ píše do komentářů pod záznam ze streamu jeden uživatel.

Jeho komunikace s fanoušky mu často přináší i ovoce v podobě například nového účesu, když mu v parku mladíci ostříhali vlasy. Ne vždy se mu tato jeho komunikativní nálada vyplatí. Na nedávném streamu mířil na metro, když ho zastavil neznámý mladík. Ten se zřejmě z velké radosti, že potkal známého tiktokera a streamera začal usmívat od ucha k uchu. To, co se rozhodl říct, Brunclíka pořádně vytočilo. „N*gr, n*gr, n*gr, n*gr,“ pokřikuje mladík na Brunclíka. Taková rasistická poznámka se mu nelíbila a po mladíkovi ihned vystartoval.

@dejwiz1 #janbrunclik #czsk #czsktwitch #clipstwitch #drama #teriakokopica #mrdamtedohuby ♬ původní zvuk - Dejwizs

Fanouškovi se však Brunclík nemohl rovnat. „Ty hajzle jeden po*ranej. Vyliž si p*del. Hele ty na to jednou fakt narazíš, že ti někdo za rasismus rozbije hubu,“ křičí Brunclík na mladíka, když se ho snaží dohnat. Věkový rozdíl a váhové proporce hráli do karet mladíkovi, kterému se povedlo Brunclíkovi bez problémů utéct. Když věděl, že není šance, aby ho doběhl, tak ještě zbaběle z dálky začal opět pokřikovat stejné rasistické poznámky. Brunclík si zřejmě uvědomil, že nemá smysl se s ním dál konfrontovat a vydal se do metra.

Jeho naštvanost však zdaleka neskončila. Většina zřejmě chápe, že je naštvaný a že chování mladíka nebylo v pořádku. Brunclík ale zřejmě nedokáže dvakrát kontrolovat své emoce, a tak se nestydí udělat pořádnou scénu. Svojí naštvanost na mladíka si vylil v metru, když velice nahlas křičel a osočoval ho z toho, co mu řekl. Křičel ale jen na náhodné cestující, mladík byl už dávno v trapu. „Já bych ho protáhl pod koleje. Aby říkal, že jsem n*gr, to ani náhodou jako,“ křičí Brunclík v metru.

@hrabyw Co to řekl Pan Brunclik? #janbrunclik #brunclik #fyp #viral #cz #funny #twitchclips ♬ původní zvuk - HrabyW

Není to poprvé, co se mu něco takového stalo. Jednou, když klasicky streamoval, potkal skupinku fanoušků, která ho obklopila a začala si s ním dělat fotky. Usměvavý a zřejmě šťastný Brunclík si to náramně užíval. Jeden z fanoušků však z ničeho nic začal říkat n-word, což Brunclíka naštvalo a konal. Mladíkovi vlepil pořádnou facku a odešel. Brunclík si pravděpodobně myslí, že rasisticky osočují jeho. Zřejmě to bude ale trochu jinak. Twitch má celkem striktní pravidla. Právě rasismus nemá v žádné formě na platformě místo. Stačí tedy pouze říct n-word a streamer může být ve velkých problémech. Mladíci tak zřejmě zahlédli příležitost, jak mu pořádně zavařit a konali.

@vojtechruzicka1 #janbrunclik ♬ původní zvuk - vojt3cr90