Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Tiktoker Jan Brunclík | foto: Instagram.com

Streamerovy hody ve fast foodu. Fanoušci mu zaplatili objednávky za čtyři tisíce korun

Bizarní tvůrce Jan Brunclík uspořádal nevšední stream. Společně se svým kamarádem se usadili v McDonaldu a od fanoušků si nechali posílat všemožné objednávky. Nedostávali však jen normální jídlo, ale často poněkud neobvyklé kombinace. Někdo mu například poslal tác plný omáček.
  9:33

Streamer Jan Brunclík opět překvapil a pobavil své diváky. V sobotu se vydal do fastfoodu McDonald’s, kde se usadil a jen čekal, až ho zaměstnanci obslouží. Za jídlo mu měli totiž platit jeho diváci. Přišel s poněkud zajímavým konceptem, kdy mu skrze aplikaci na jeho konkrétní stůl mohli fanoušci posílat jakékoliv objednávky. Streamer se nyní redakci Antiyoutuber.cz svěřil, co ho nejvíce potěšilo, co ho naopak naštvalo a kde k tomuto nápadu přišel. Tác plný omáček ho rozhodně nepotěšil.

K takovému streamu ho prý inspiroval jiný tvůrce, vystupující na sítích pod přezdívkou Novby. Po celou dobu živého vysílání spořádal Brunclík opravdu nepředstavitelný počet často velice zvláštního jídla. Nejvíce si ale prý užil to sladké. „Nejvíce mě potěšil zmrzlinový shake a zmrzlina, na které jsem si pochutnal,“ řekl redakci Antiyoutuber.cz. Co byl ale někdy schopný sníst, nechápalo mnoho diváků. Někdo mu například poslal tác plný omáček. „Omáčky mě moc nepotěšily,“ říká.

Celkově mu prý přišlo padesát objednávek za téměř čtyři tisíce korun. I přes to, že byl Brunclík už plný a neschopný toho více zkonzumovat, nadále mu zaměstnanci na stůl nosili další objednávky. „Asi tak po třiceti objednávkách jsem byl už otrávený, že toho chodilo víc, než kolik jsme toho byli schopní zkonzumovat,“ vysvětluje. Mnoho lidí mu na sítích psalo, ať to jídlo, které nebude schopný sníst, daruje lidem na ulici. To také následně udělal. „O přebytky jídla, které jsem nebyl schopen sníst, jsem se rozdělil s bezdomovcem,“ říká. Na streamu šlo vidět, že nějaké jídlo a pití rozdal i dalším kolemjdoucím.

Tak už mám děvče Nikolku.
♥️♥️♥️

5. ledna 2024 v 22:13, příspěvek archivován: 26. února 2024 v 14:04

Stream bere za úspěšný a zřejmě se jeho fanoušci mohou brzy těšit na nějaký další s podobným konceptem. „Akce se podařila a mohl jsem se díky tomu podělit o jídlo s lidmi bez domova. Myslím si, že jsem tímto ukázal, že můžeme s chatem, který mě podpořil, udělat dobrou věc pro lidi, které ve svém životě takové štěstí nemají,“ doplňuje Brunclík. Pochválit prý také musí zaměstnance McDonaldu za velice profesionální a milý přístup.

Ačkoliv bere živé vysílání za úspěšné, nemálo věcí ho naštvalo. Lidem totiž přišlo humorné mu posílat spíše bizarní jídla a jejich kombinace než ty normální. Jelikož se Brunclík dá označit za takzvaného „yes mana“, spořádal i pro mnohé sledující nepochopitelné věci. „Zklamalo mě to, že mi objednávali prázdný cheesburger bez masa a posílali mi pálivé omáčky, aby viděli, jak se budu vařit,“ vysvětluje. Ty Brunclík spořádal brčkem. Byl schopný také například rychle za sebou vypít tři kávy. „Ty vole, to nemůže. Co dělá? Kámo, to nemůže pít,“ reaguje na něj s udivením streamer Haiset.

Setkání s @jankulas

7. ledna 2024 v 1:30, příspěvek archivován: 26. února 2024 v 14:04

Nevšední Brunclíkův stream sledující velice pobavil. „Už jsem to viděl u více streamerů, pokud to tak bude pokračovat, tak restaurace doženou covidové ztráty raz dva,“ vtipkuje jeden z lidí na YouTube. „No ty p*čo. Tak tohle jsem ještě nikdy neviděl a musím uznat, že mě to strašně pobavilo,“ píše jiný.