Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Jan Hanko a Klára Kupková přijali pozvání do podcastu Hype-cast. | foto: https://www.instagram.com/janhanko/Antiyoutuber.cz

Takže ty jsi vlastně přebral Kajumimu holku, pochválil Stejk Hanka

Do podcastu Hype-cast, který uvádějí Jakub Steklý a Martin Molnár přijal pozvání parkurista a youtuber Jan Hanko, společně se svou přítelkyní influencerkou Klárou Kupkovou. Rozpovídali se o svém vztahu a podělili se o nevšední cestovatelské zážitky.
  12:00

Jan Hanko je český parkurista, cestovatel a youtuber. Na svém kanále má přes sto třicet tisíc odběratelů. Kromě parkuru se také snaží vzdělávat své publikum ohledně bezpečnosti. Ve své sérii #BUDSAFE vysvětluje, proč nedělat věci, jako je jízda na vlaku nebo focení nebezpečných selfie fotek.

Před pár dny společně se svou přítelkyní influencerkou Klárou Kupkovou přijal pozvání do podcastu Hype-cast. Rozpovídal se o tom, jak se poznali. Bylo to prý na jedné z párty pořádaných influencery v době, kdy měla Klára ještě přítele.

Na téma jejího bývalého přítele došla řeč také, když se na něj zeptal moderátor Martin. Nejedná se totiž o nikoho jiného než je influencer Adam Kajumi. „Je to dávno, byl to roční vztah. Nakonec nám to nevyšlo, nejspíše kvůli nízkému věku, kdy jsme se oba měnili a formovali,“ odpovídá Klára. Další podrobnosti probírat nechtěla. V tu chvíli si druhý moderátor Jakub Steklý známý jako Stejk spojí věci dohromady. „Takže ty jsi přebral Kajumimu holku? Dobře ty,“ vykřikl nadšeně. Jan dále popisuje, že to úplně takto nebylo, že se třeba jen nechala přebrat.

Jan později Adama brání, prý je strašně snadný cíl proto, aby si z něj lidé dělali legraci a házeli na něj špínu. Prý dle něj nedělá nic špatného, ale je spíš poměrně chladný. Prý mu řekl, že nikomu nevěří, ani své rodině a proto si Jan myslí, že je jaký je. „Má před lidmi nasazenou masku a neotevře se světu,“ popisuje své pocity z něj. Dodává, že mu to řekl i do očí. „Adame ty nejsi špatný, ale lidem jako ty říkám politicky korektní p*ča,“ následoval dlouhý smích obou moderátorů. Popisuje tím vlastnost člověka, kdy dlouho mluví, ale vlastně nic neřekne.

Dvojice se dále pochlubila několika cestovatelskými zážitky. Prvním byl Janův zážitek s kamarády, kdy rád poznává cizí kultury. Prý si vždy půjčili auto a projížděli danou zemi a poznávali její krásy a místní obyvatele. To se jim však vymstilo v Izraeli, chtěli se zajet podívat na písečné duny. Z ničeho nic se objevila spousta obrněných aut, vyskákali vojáci a měli prsty na spouštích pušek. „Jestli to jsou palestinci, tak jsme v p*deli,“ poznamenal prý Jan. Naštěstí to byla izraelská armáda, po dlouhých desítkách minut jim bylo sděleno, že tam žádné duny nejsou. Co tam ale však je, tak tajná vojenská základna. Nakonec je nechali jet s tím, že o tom nemají nikde mluvit. „A proto to říkáš tady v podcastu,“ dodává jeden z moderátorů.

Jejich společným zážitkem byl moment, kdy se je pokoušeli okrást u sochy Sokrata v Athénách. Prý za nimi chodili muži, že chtějí vyfotit. Tím odvedli jejich pozornost a najednou zmizel batoh, Jan si všiml muže, který s ním odchází. Vše se seběhlo tak rychle, že když chytal zloděje, Klára stále fotila jeho komplice. Nejprve nechápala, co se děje, když na ni Jan řval, ať ho nefotí, že je to zloděj a mezitím pacifikoval muže, který se pokoušel utéct s batohem. Celý incident nakonec dopadl dobře a nic jim neukradli.

Témata: Adam Kajumi