Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Adéla a Honza. | foto: Instagram

Přítel Shopaholic Adel by prý byl rád, kdyby Hitler ještě žil. Své sledující by poslal do plynu

Nový přítel Shopaholic Adel je opravdu něco. Podle některých Adel pouze využívá, dle jiných je nacista. Na jednom streamu se totiž nechal slyšet, že by si přál, aby byl Adolf Hitler stále naživu. Zřejmě je jeho přáním, aby se diktátor nacistického Německa postaral o jeho a Adely hejtry. Za takové výroky mu však může hrozit i vězení.
  15:24

Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel si doopravdy umí vybrat zajímavého partnera. Její nový přítel Jan Kulas se postupně vybarvuje a dle sledujících to už přehání. Ze začátku ho někteří měli za nevinného chudáka, který vůbec netušil, co ho ve vztahu s Adel čeká. Nyní se však začíná ukazovat pravá tvář Kulase, přičemž některé jeho výroky jsou až zarážející. Nestydí se říkat zřejmě cokoliv, co má na srdci, i když je to někdy až se zákonem hraniční. Nedávno se na streamu nechal slyšet, že by si přál, aby mezi námi byl stále diktátor nacistického Německa Adolf Hitler. Reagoval tak na zřejmě nenávistné komentáře vůči němu a Adel.

1. června 2021 v 0:35, příspěvek archivován: 17. dubna 2023 v 12:42

Nejen Kulas, ale i Adel se často na streamech nechá slyšet s dosti zarážejícími výroky. Své sledující se snaží přesvědčit o tom, jak má ráda děti a že dělá streamy hlavně pro ně. Pokud to myslí vážně, jsou pak zarážející komentáře například ohledně penisu jejího přítele. „Výborně mu kouřím p*ndíka. A klidně pětkrát denně, protože je hrozně dobrý. Přítel má asi dobrou stravu,“ svěřuje se na streamu Adel. Není to poprvé a ani naposled, co se Adel pustila do sexuálních témat. Ráda sledujícím často sdělí nějaké pikantní situace a momenty z jejího milostného života.

Zřejmě to však mezi ní a Kulasem není dokonalé. Dle sledujících ji má Kulas na háku a ona zase jeho. Na nedávném streamu, kde společně streamovali Adel flirtovala s jedním z diváků. Děkovala jednomu z fanoušků za poslané dárky, který se shodou náhod jmenoval také Jan. Několikrát se nechala slyšet, jak jí přijde fanoušek dle jeho profilové fotky atraktivní a naznačila, že by s ním měla klidně i velice ráda pohlavní styk. Celé situaci přihlížel Kulas ze svého telefonu a jeho nepochopení bylo zcela viditelné.

Ačkoliv se dle takových situací může některým zdát, že je Kulas šikanované neviňátko, zas tak jednoduché to není. Sebe i Adel na streamech často obhajuje dosti nevybíravými výrazy. Sledujícím přeje i smrt. „Do plynu s tebou ty k*undo jedna. Škoda, že tady není Hitler,“ nechal se slyšet Kulas. „Abyste pochcípali hejtři,“ pokračuje. S takovými výroky si dosti zahrává se zákonem. Hrozit by mu za ně totiž mohlo i odnětí svobody.

Trestní zákoník uvádí, že šíření nenávisti vůči například jisté skupině lidí, či projevování sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka může mít za následek trest v podobě odnětí svobody. To tedy znamená, že ten který bude veřejně propagovat a vzývat názory a ideologii právě například Hitlera, může být potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři roky.

Shopaholic Adel a chování k partnerům

Nejen Kulas, ale i Adel si zahrává se zákonem. Sama se totiž několikrát nechala slyšet, jak by někomu ráda fyzicky ublížila, či jak by si přála někoho smrt. Tu by přála například jednomu z jejích hlavních odpůrců youtuberovi Fatdad. „Víš co je škoda? Škoda, že tě nesmetlo to tornádo, co bylo na Moravě. Byl by klid od tlusté bečky, jako jsi ty,“ říká Adel. Ta se už tímto poněkolikáté ukázala jako někdo, kdo se neštítí body shamingu, či dokonce homofobie.

Agresivní chování Adély známé ze vztahů s téměř se všemi bývalými partnery se začíná pomalu ukazovat už i v jejím novém vztahu s Kulasem. Nedávno se do něj ostře opřela na streamu, přičemž na něj sprostě křičela a urážela ho. „Ty se zklidni laskavě a drž hubu. Ty si drž hubu ty blbečku jeden,“ nadává Adel Kulasovi. Následně dostala na streamu silný záchvat breku.

Co se týče výroků Kulase ohledně Hitlera, dle odborníků by mu zřejmě nemělo hrozit přímo odnětí svobody. Pokud by se případem začala zabývat policie a následně i soud, byla by mu zřejmě udělena pouze podmínka. Není to však stoprocentní. Je totiž rozdíl v tom, říkat takové nenávistné komentáře například na ulici, kde je pouze pár lidí a v médiích, či na internetu, kde může ovlivnit těch lidí tisíce.

Témata: Shopaholic adel