Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Honza Michálek se utkal s Danielem „Seaserem“ Siručkem | foto: instagram.com

Seaser uráží Michálka a chce jet na dovolenou s jeho přítelkyní. Michálek ho prý za urážky zbije

Seaser dlouho urážel Michálka a ten nakonec souhlasil se zápasem v Clash of the Stars. Michálek ho chce zbít, protože urážel jeho rodinu a přítelkyni Dominique Alagiu. Seaser od svého posledního zápasu aktivně trénuje, zatímco Michálek byl kvůli zranění dlouho ze hry. I přesto je jasným favoritem a na Seasera si věří.
  10:00

Tiktoker Jan Michálek se objevil na tiskové konferenci k pátému galavečeru Clash of the Stars, aby si vyřídil své spory s tiktokerem Danielem „Seaserem“ Siručkem. Ten s ním chtěl zápasit za každou cenu a aby získal Michálkovu pozornost, udělal mnoho kontroverzních rozhodnutí. Siruček totiž začal urážet Michálkovy blízké. Dokonce vyzval Michálkovu přítelkyni Dominique Alagiu, ovšem Michálek tehdy řekl, že i ona by Siručka dokázala porazit. Na tiskové konferenci se však oba setkali tváří v tvář a Siruček se ani trochu nedržel zpátky. Hned od začátku se do Michálka ostře pustil a opět mluvil i o jeho rodině.

Ve 18:00 na našem YT kanále důležité video! SDÍLEJTE

19. dubna 2023 v 12:32, příspěvek archivován: 26. dubna 2023 v 21:14

Siruček měl prý s Michálkem už před časem domluvený zápas, nakonec k němu však nedošlo a to ho velmi naštvalo. Michálka, kterému Siruček říká „krysa“, se proto snažil donutit zápasu všemožnými způsoby. I přes to, že Michálek nakonec se zápasem souhlasil, ani na tiskové konferenci Siručkovy řeči o Michálkově rodině nechyběly. Siruček si velmi stěžoval na to, že se zápas neuskutečnil už na třetím galavečeru. „Víš, proč jsi ten zápas nedostal? Protože já i organizátoři si myslíme, že stojíš úplně za ho*no, proto ten zápas nebyl zajímavý,“ vysvětlil Michálek. Siruček je však přesvědčený o tom, že Michálka porazí, protože se prý od svého prvního zápasu pouze válí a přejídá.

Michálek si ovšem na tréninku zlomil ruku a proto se zápasení nemohl dál věnovat. Na porážku Siručka si ovšem věří. Jako hlavní motivaci má pomstu za urážení jeho rodiny, které bylo, ze strany Siručka, opravdu zbytečné. Bez toho by se však pravděpodobně k zápasu s Michálkem nedostal a nelituje toho. Siruček se také snažil Michálka vyhecovat k tomu, aby mu zaplatil dovolenou, na kterou by jel spolu s jeho přítelkyní Alagiou. Michálek s nadsázkou řekl, že dovolenou klidně zaplatí, ale pokud na ní sáhne, ona ho stejně zbije.

Můžu říct narovinu že mi nešlo v tomhle zápase o peníze ani o čísla, ale jen o to si vybojovat respekt u lidi a doufám ze se mi to povedlo ❤ díky všem co na mě změnili názor.
Ještě pár fotek na památku.
Chci u toho sportu každopádně zůstat a dál se posouvat, ale jedině pod @clashofthestars @tomas_linh_le_sy @speaker_jira

1. listopadu 2022 v 3:20, příspěvek archivován: 26. dubna 2023 v 21:08

Michálek je také toho názoru, že Siruček s ním chce zápasit proto, aby si získal sledovanost a lepší peníze. Co ho však naprosto vytočilo, bylo urážení jeho rodiny a přítelkyně. „Za ty řeči ho zbiju. Jestli si je ještě jednou vezme do huby, tak ho plesknu. Já chápu, že chce dělat show, že chce vybudovat zápas a přitáhnout lidi, tak to má být, ale ať si nadává jenom mě a rodinu a přítelkyni nechá úplně bokem,“ sdělil redakci Antiyoutuber.cz Michálek. Při staredownu se Siruček neudržel a několikrát Michálka udeřil do obličeje. Ten se však nijak nebránil a snažil se celou situaci vyřešit v klidu. „Sám nechápu to, že jsem byl tolik klidný. Byl jsem ten den docela unavený, protože jsem trénoval a také jsem si řekl, že se pokusím být co nejvíc v klidu, na rozdíl od mé první tiskovky,“ vysvětlil Michálek.

Díky tomu si prý získal respekt od mnoha fanoušků a také mu chodí pochvalné zprávy. Na Siručka si prý věří, ale nechce nic ponechat náhodě a proto se na zápas pilně připravuje. Chodí na dvoufázové tréninky a trénuje zápasení v postoji i na zemi. Kvůli zlomené ruce však Michálek neměl dlouho možnost trénovat a přibral. Do zápasu byla stanovena váha 77 kilogramů a Michálek, který nyní váží zhruba 83 kilogramů, tak ještě musí hubnout. Proto má prý upravenou stravu aby nemusel nadbytečné kilogramy shazovat na poslední chvíli.

Od malička se věnuju sportu, baví mě pohyb, ať už je to chození, běhání i skákání a asi kvůli tomu miluju nosit sportovní, volné a pohodlné oblečení. Základem všeho jsou ale boty, na sobě mám New Balance 550, které jsou basketbalovou klasikou z 80. let. Splňují přesně to co od bot očekávám, jsou pohodlné a skvělé vypadají, takže se dají použít k jakýmukoliv outfitu @newbalanceceskarepublika #newbalance #kooperace

11. dubna 2023 v 20:19, příspěvek archivován: 26. dubna 2023 v 21:12

Co se týče samotného zápasu, má už prý jistou taktiku, kterou ovšem nechce prozradit. Siruček však bude mít před Michálkem značný náskok, protože na rozdíl od něj trénoval celou dobu. Oba by také měli lépe snášet nervozitu a tlak, který je před zápasem vždy obrovský. Díky tomu, že už oba jednou zápasili, mohou vědět, co je před zápasem čeká. Navzdory sebevědomému vystupování Siručka je favoritem Michálek. Kurz na jeho výhru je totiž 1,10, zatímco Siručkovi byl přidělen kurz 6,02. V MMA ovšem často rozhodne jediná rána, takže se klidně může stát, že Siruček vyhraje a vyvrátí tak stanovené kurzy.

Témata: Dominique Alagia