Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Datel v novém videoklipu Jaroslava Kotlára | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Kotlár Security se vrací k hudbě, chce ukázat rapperům, jak se to má dělat. V klipu má i Datla

Hudební kariéra Jaroslava Kotlára porkačuje, vydal svůj druhý song. Po úspěšném rapovém tracku Kalach přichází pohodovější, komediální a romantická písnička La Cosa Nostra. Celá se nese ve velmi tanečním duchu. Ve videoklipu si zahrál i youtuber Datel. Poslal také jasnou zprávu influencerce Kafuu a ostatním rapperům
  18:00

Jaroslav Kotlár alias Kotlár Security je snad nejznámější český securiťák. Jenže by rád byl taky influencer a zároveň, jak to vypadá, tak i hudebník. Tento týden totiž vydal svůj již druhý song. Nese název La Cosa Nostra a je ve velmi tanečním latina stylu. Jeho první song Kalach jistě pobavil nejednoho fanouška. Rapuje v něm s umělcem Carmelem o tom, jak drsní kluci jsou.

Teď trochu změnil styl, jeho nový track je spíše romantický, avšak komediálnost v něm nechybí. Roli číšníka si v klipu zahrál youtuber Datel. Není to však jediný song, na kterém v poslední době Kotlár pracoval. Oznámil, že postupem času vyjdou rovnou další tři tracky. V jednom se chce vyjádřit ke svým haterům. „Mám pro tebe náhubek. Kafuu, Kafuu, buď hodná a nezlob,“ poslal vyzývavou zprávu Kotlár influencerce Kafuu. Dá se tak čekat, že v dalších hudebních výtvorech se opře i do ní.

La Cosa Nostra tedy není první klip a song, se kterým Kotlár přišel. Před několika lety vydal ve spolupráci s rapperem Carmelo song Kalach. Text tracku není nějak světoborný. Je však velmi chytlavý a tak si ho fanoušci zamilovali. „Neskutečně nedoceněný track. Minimálně Slavíka by si Kotlár zasloužil za takový text na vysokém potenciálu,“ vtipkuje nad jednoduchostí textu jeden uživatel YouTubu v komentářích. „Kotláre dáváš to na pána. Držíš se beatu, a máš dobré bars. Jen tak dál, mně se to moc líbí,“ napsal další.

Svou novou hudební kariéru oznámil Kotlár v nedávno vydaném videu na YouTube. „Ta vlna, která přichází teď, tak má úplně jinou úroveň. Moje rapová kariéra se tímto totálně změnila na profesionální úroveň,“ oznámil Kotlár jeho novou životní epizodu. Také dodal, že si texty píše sám, že jsou propracované a od srdce.

Nově vydaný videoklip je příběhově natočený. Kotlár usne po hádce se ženou na pohovce a probudí se do krásného snu. V něm se nachází ve veliké hale, popíjí se ženou víno a společně tančí. Číšníka jim dělá youtuber Datel, přičemž jim vozí víno na skateboardu. Ačkoliv se Datel netěší v poslední době veliké oblibě, tak jeho zapojení do videoklipu fanoušci ocenili. „Datel je zabiják, že mu tam šel,“ napsal do komentářů pod video jeden uživatel. „Datel Marek ve stylu,“ napsal další.

Fanoušci se tedy mohou prý těšit na spoustu dalších nových songů. Velmi očekávaný track byl však ten ve spolupráci s umělkyní Roxanou, který však zatím nevyšel. Fanoušci doufají, že bude snad brzy venku.

Kotlár také oznámil, že nesnáší drogy a umělce, kteří je se svojí hudbou spojují. „Nemám rád drogy. Nemám rád, když někdo v rapu podporuje mladistvé v braní drog. Já to teď budu na té rapový scéně pacifikovat,“ vyjádřil Kotlár svou nechuť k drogám. „Připravte se na to! Zažijete starou školu. Vy to totiž potřebujete. Na vás totiž platí jenom síla, tvrdá praxe a to jsem já,“ doplňuje Kotlár.

Kromě hudby se Kotlár ukáže i na dalším galavečeru Clash of the Stars.