Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Jaroslav Kotlár si založil YouTube kanál | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Bojovník z Clash of the Stars Kotlár je na YouTube. Rozmluvil se i o pohlavním styku

Jaroslav Kotlár, známý sekuriťák z Clash of the Stars, si založil YouTube kanál. Vydal zatím dvě videa, ve kterých poodhaluje svůj život. Svěřuje se, že je často smutný, vyjadřuje se k Budíkovi, potenciálnímu soupeři v dalším zápase a zmiňuje také, jak vypadal jeho první pohlavní styk.
  12:20

Jaroslav Kotlár je na sociálních sítích známý už dlouho díky své security firmě. Aktuálně je nejčastěji spojován se zápasem na třetím galavečeru Clash of the Stars. Teď se rozhodl si založit kanál na YouTube. Vydal zatím dvě videa, ve kterých odpovídá na otázky fanoušků a poodhaluje svůj život před Clash of the Stars.

V prvním videu se zaměřuje převážně na jeho pracovní zkušenosti a popisuje, jaká byla jeho příprava na Clash of the Stars. „Dělal jsem výkopové práce, na stavbě, ochranku na vstupech do klubů, či jiných podniků. Měl jsem toho plné zuby. Můj život nedával smysl. Přišel jsem o svoji rodinu a děti,“ poodhaluje Kotlár svůj život před říjnovým zápasem. „Původně jsem chtěl vyzvat Filipa Grznára. Ten však zápas nepřijal, a tak jsem šel do Clashe s Karlosem Bendou,“ říká následně.

Jaroslav Kotlár

Kotlár popisuje, jak je vděčný za možnost utkat se s Bendou. Na celou přípravu byl prý sám, neměl dostatek peněz na posilovnu ani trenéry. To podle něj byl hlavní důvod, proč prohrál. Po zápase je však prý všechno jinak. Má v plánu začít pořádně trénovat a pustit se do rapové kariéry. Na začátku listopadu se zároveň objevily spekulace, že by mohl brzy vydat skladbu s českou rapperkou Roxanou. Ve videu následně Kotlár ukazuje, jak probíhají jeho tréninky MMA a cvičení v posilovně.

V druhém videu Kotlár odpovídá na otázky fanoušků. Povídá o svém security týmu a o tom, jak se mu vede po zápase s Bendou. „Svůj security tým mám. Dohromady nás je z každého města šedesát. Po zápase se mi daří celkem dobře a bude se mi dařit ještě líp. Regeneroval jsem se a seberealizoval,“ popisuje Kotlár. S fanoušky sdílí také svůj hudební vkus. Poslouchá prý Kontrafakt, Rytmuse, Wu-Tang Clan, Busta Rhymes a mnoho dalších.

Kotlár se také vyjádřil k tiktokerovi Martinu Budíkovi, se kterým bude mít pravděpodobně další zápas v Clash of the Stars. „Budík brzo dozvoní. Dochází mu baterie. Je to amatér a srandista z TikToku. Rád vtipkuje, předvádí se a ponižuje druhé. To na mě ale neplatí. Já jsem jiná generace,“ vyjadřuje se Kotlár na adresu Budíka.

Kotlár se svěřuje i s více osobními situacemi ze života, jako například kdy měl první pohlavní styk. „Bylo mi patnáct let. Jedna cikánka mě v zimě a ve sněhu vzala k rybníku. Z lavičky shrnula sníh, řekla mi sedni si a já se o tebe postarám. Vzala mě a připravila o panictví. Do teď se cítím, ukřivděně a zneužitý,“ popisuje Kotlár své první zkušenosti se sexem.

Témata: Kotlár Security