Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Jarda Kotlár dal Expresu rozhovor přímo v šatně. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Nejslavnější securiťák v Česku byl prý okraden. Manažer má Kotlárovi dlužit statisíce

Legendární Jaroslav Kotlár alias Kotlár Security je v poslední době na výsluní. Jako mnohým mu k jeho znovu nabyté slávě pomohla účast v Clash of the Stars, založil si YouTube kanál a vydal úspěšný song La Cosa Nostra. Nedávno se však nechal slyšet, že byl okraden jeho manažerem a kamarádem. Toho momentálně vyzývá, aby odstranil všechny platformy s ním a vrátil mu 350 tisíc korun, které mu prý dluží.
  15:00

Nejslavnější securiťák Jaroslav Kotlár se v poslední době těší slušné slávě a oblíbenosti ze strany veřejnosti, ačkoliv se proslavil hlavně díky účasti v Clash of the Stars, známý byl v určitých kruzích už daleko předtím. Legendární se stal jeho úplně první song Kalach, ve kterém rapuje společně s umělcem Mustaffou. Kotlár začal úzce spolupracovat s týmem lidí okolo něj a jeho manažerem a ti mu založili různé hudební platformy a YouTube kanál.

Tam nahrál několik videí společně s populárním songem La Cosa Nostra, který má momentálně už přes dva a půl milionu zhlédnutí. Vše ale není tak růžové jak se zdá. Kotlár se nechal slyšet, že byl jeho manažerem okraden a vyzývá ho k odstranění YouTube kanálu a všech věcí spojených s ním. Téměř nic se však zatím nezměnilo.

Kanál Kotlár Security zveřejnil hned několik humorných videí, ve kterých Kotlár buď odpovídal na otázky fanoušků, nebo ukazoval místa kde vyrůstal, ale když vyšel jeho oficiálně první autorský song, vše se změnilo. Jeho obrovská úspěšnost překvapila nejen veřejnost, ale zřejmě i samotného securiťáka. Song putoval následně i na Spotify a Apple Music, ovšem od tohoto klipu na jeho kanále však nic nevyšlo a veřejnost se začala ptát, co se děje. Kotlár přišel s jasným vysvětlením. Byl podveden.

Podvést ho měl jeho manažer a zřejmě i kamarád Vojtěch Hlaváček. Ten je známý tím, že si pod svá křídla bere spíše bizarní influencery dříve měl zastupovat Shopaholic Adel a po jejím rozchodu s bývalým partnerem se začal starat právě o Davida Pražáka alias Fregamera. Tomu měl dohodit i práci ve firmě Candy Life, kde momentálně balí objednávky a zřejmě se stará o sklad. Dle slov Kotlára ho tedy Hlaváček oslovil s nabídkou na to, že ho bude zastupovat, na což on kývl.

„Ten člověk, co mě zastupoval, mě nakonec okradl. Ten člověk je podvodník bez charakteru. Ten člověk je zákeřný a chce si všechno nechat,“ říká Kotlár na svém Instagramu.

Ačkoliv se jméno Hlaváčka objevovala několikrát v komentářích pod příspěvky Kotlára, on jeho jméno zveřejňovat zřejmě nechtěl. Sám se nechal slyšet, že zřejmě neplánuje žádnou odvetu, očividně mu také nechtěl dělat reklamu.

„Je mi to jedno. Já nepotřebuji s takovým člověkem bojovat, nebo se mstít. Nejsem takový, že bych někoho udával, nebo se s ním soudil, kvůli takovým věcem,“ pokračuje Kotlár. Oznámil také, že má v plánu založit nový kanál, kde by měly vycházet zřejmě nové songy a jiná speciální videa. Ten už existuje a jmenuje se Kotlar Security.

Hlaváček se měl starat o vše, to znamená i o prodej merche a zřejmě až na osobní Instagram Kotlára, všechny sociální sítě. Z toho všeho je logické, že byly vydělány nějaké peníze, které však zdá se Kotlár nikdy neviděl. Hlaváček ho měl dle slov Kotlára okrást o tři sta padesát tisíc korun.

„Celkem mi dlužíš 350 tisíc korun. To jsi po*ral ty falešná kryso. Tvůj smysl života je okrádat známé a slavné osobnosti,“ píše Kotlár na svém Instagramu. Nejen, že ho prý okradl o tak obrovskou částku, ale ještě po něm údajně požaduje sto padesát tisíc za vrácení sítí do rukou Kotlára.

Ačkoliv se v příspěvku vyjádřil dost jasně, že by Hlaváčka už nejraději nikdy neviděl, má pro něj zajímavou zprávu. Oficiálně ho vyzval na zápas a momentálně netouží po jiném soupeří, než právě po Hlaváčkovi.

„Jedině tebe bych chtěl do klece strachu. Rozmlátil bych ti tu tvojí držku pořádně. Dejte mi jeho, nikoho jiného víc teď nechci,“ píše Kotlár. Hlaváček se na svých sítích, ani pro Antiyoutuber.cz do vydání článku k situaci a ani výzvě na zápas nevyjádřil. Redakce Antiyoutuber.cz se jej pokusila k celé věci kontaktovat, na pokusy o spojení ze strany redakce však do vydání textu nereagoval.

Témata: Kotlár Security