Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Jason Derulo v Praze rozohnil fanynky. Dvě z nich si vzal do zákulisí jeden z členů jeho týmu

Populární zpěvák Jason Derulo vystoupil v pražské O2 areně. Podle očekávání předvedl žhavou a sexy show. Fanynkám zahrál songy z nových alb, věrné posluchače potěšil i svými nejznámějšími hity. Dvě návštěvnice měly dokonce to štěstí a dostaly se do zákulisí mezi jeho tým.
  12:22

Populární zpěvák z USA, Jason Derulo, se vydal do Prahy potěšit místní fanynky. V O2 areně předvedl pikantní taneční a hudební show, ze které jásala nejedna jeho věrná posluchačka. Časy, kdy na jeho vystoupení chodily jen nezletilé fanynky, jsou už zřejmě dávno pryč. Největší zastoupení měly na koncertě dospělé slečny s partnery. Nejeden z nich s kamenným výrazem na tváři postával vedle natěšené partnerky, jásající nad svlékajícím se Derulem. Koncert si bezpochyby užily také dvě slečny, které si do zákulisí odtáhl jeden z členů zpěvákova týmu.

Celou show Derulo odstartoval jedním ze svých nejstarších a nejznámějších hitů „Whatcha Say“, když se po desetiminutovém odpočtu objevil na pódiu. „Jak se máte, Praho? Jsem tak nadšený, že jsem tady. Byla to dlouhá cesta. Show za show se rušila, a tak vám přísahám, že dnešní večer je pro mě velice speciální,“ zdraví Derulo návštěvníky O2 arény a pokračuje s další jeho populární písní „Wiggle“. Za celý večer potěšil fanoušky mnoha svými nejznámějšími hity jako „Talk Dirty“, „Swalla“ nebo „Savage Love“.

Při posledním zmíněném hitu dal fanouškům prostor ticha, aby doplnili text písně. Místo hlasitého zpěvu bylo ale poměrně ticho. Rozezpívat celou halu se pokusil ještě několikrát, avšak vcelku marně. Až na menší část návštěvníků většina zřejmě neznala text, nebo se jen styděla zpívat. Kdy však téměř celá hala bouřila, bylo kdykoliv, kdy si Derulo jen alespoň lehce nadzvedl triko. Když si ho svlékl, křičeli už i postávající partneři fanynek.

Nejedna slečna z koncertu neodešla s prázdnou. Taneční kreace a všemožná vystoupení dávaly Derulovi jistě pořádně zabrat. Pot si utíral po celou dobu do jednoho ručníku, který ke konci hodil do davu. Za největší šťastlivkyně se dají označit slečny, které se dostaly do zákulisí. Ke konci koncertu přišel k hledišti mimo zrak většiny fanoušků vysoký muž, dvěma slečnám se pochlubil svojí speciální „tým Derulo“ kartou a odvedl si je do zákulisí. Členové české ochranky na něj jen vyjeveně zírali a se zjevným respektem přikyvovali.

The wait is over Nu King album is here.

Pre £a\/e up top

20. ledna 2024 v 3:59, příspěvek archivován: 25. března 2024 v 12:04

Derulovo turné se pomalu chýlí ke konci. Zbývají mu už jen tři zastávky, a to v Mnichově, Miláně a Curychu. I tam se bezpochyby mohou fanoušci těšit na jeho nejznámější hity. Ačkoliv už Derulo svůj kariérní vrchol má pravděpodobně za sebou, stále patří mezi nejznámější popové zpěváky světa. Jen na Spotify má přes pětatřicet milionů měsíčních posluchačů. Sledovanost jeho videí na YouTube však upadá. V průměru na nich má jen pár desítek tisíc zhlédnutí, a to i přes to, že ho na platformě sleduje téměř třicet milionů lidí.