Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Jean-Claude Van Damme je v Praze! | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt/Ladislav Křivan

Filmová a zápasnická legenda Jean-Claude van Damme je v Praze. Stačili by mu čeští influenceři?

Filmová belgická legenda Jean-Claude van Damme je v Praze. Už dnes 6. listopadu se bude konat jeho tisková konference, na kterou se vydá redakce Antiyoutuber.cz. Známý šampion bojových umění promluví o svém životě a dá fanouškům možnost se s ním pobavit i osobně.
  13:31,  aktualizováno  16:25

Fanoušci bojových filmů momentálně jásají z toho, kdo právě dorazil do Prahy. Už dnes 6. listopadu se uskuteční tisková konference k zítřejší akci v SaSaZu, kde se představí legendární šampion bojových umění a herec Jean-Claude van Damme. Na programu je hned několik věcí včetně návštěvy mnoha hostů z české sportovní scény. Nepůjde však o jen tak ledajakou přednášku o jeho životní historii. V prodeji bylo několik lístků, se kterými se fanoušci dostanou až do té největší blízkosti van Damma v rámci „meet and greet“.

Van Damme je hlavně známý díky své znalosti bojových umění. Je tak otázkou, zda by mu stačily některé české celebrity a bizarní internetové bytosti, které se objevují například v Clash of the Stars, ale i v organizaci Red Face.

Pobyt a příchod Van Damma nebyl jen tak ledajaký. Do Prahy měl přiletět soukromým tryskáčem a ubytovat se měl v luxusním pěti hvězdičkovém hotelu The Grand Mark Prague. Podle webu super.cz měl požadovat také obrovské zabezpečení v podobě doprovodných vozidel bodyguardů.

Celá akce nebude jen o něm. V SaSaZu se objeví i několik osobnostní českého a slovenského sportu včetně Jaromíra Jágry, Gabriely Soukalové, či Attily Végha. Tým Van Damma nabídl také omezený počet vstupenek na luxusní večeři s ním. Ty se prodávaly v podobě aukce, kdy minimální cena byla dvacet tisíc korun. Počet míst je omezený na čtrnáct.

Po luxusní večeři se Van Damm vydá do SaSazu, kde ho na akci Noc s legendou vyzpovídá známý hokejista Jágr. Celkově by měl v Praze strávit tři dny. V jeho poslední den jeho pobytu by se měl odehrát přísně utajovaný trénink.