Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Youtuber předstírá, že je Jeff Dahmer | foto: Antiyoutuber.cz

Youtuber se na den snažil žít jako Jeff Dahmer. Lidé jsou plní rozhořčení

Influencer DuB Bridge se snažil čtyřiadvacet hodin žít jako sériový vrah Jeff Dahmer. Celý den zdokumentoval na Youtube a video má statisíce zhlédnutí. Po jeho zveřejnění následovala velká vlna kritiky. Lidé tvrdí, že je to neuctivé k obětím Dahmera.
  4:00

Americký youtuber DuB Bridge zveřejnil nové video, které pobouřilo celý internet. Na čtyřiadvacet hodin se snažil žít jako proslulý sériový vrah Jeffrey Dahmer. Oblékl se jako on a napodoboval jeho denní rutinu. I přes statisíce zhlédnutí schytal youtuber za video mnoho hate komentářů. Prý zneuctívá Dahmerovi oběti.

Na začátku videa si Bridge nasazuje blonďatou paruku a brýle podobné těm, které nosil Dahmer. Svého kameramana pak přesvědčuje, aby se napil drinku. Situace je stejná jako v netflixové adaptaci Dahmerova života. Následně se youtuber vydává v převlečení do obchodu s alkoholem a tvrdí místním pracovníkům, že je Jeffrey Dahmer. Velmi je to zmátlo.

V další části videa pak Bridge navštívil svého kamaráda a nabídl mu pivo, ve kterém bylo falešně něco hozeno. Drink ho nutí rychle vypít. Kamarád následně předstírá, že omdlel. Ve videu nechybí ani dívky předstírající Dahmerovy sousedky, které se snaží zkolabovanému muži pomoci.

„Víte, já vím, že udělal příšerné a monstrózní věci – byl kanibal, zabíjel, ale já jsem opravdu upřímně věřil, že byl jen špatně pochopen. Myslím si, že jeho výchova a dětství probíhaly špatně a vraždění bylo jediným způsobem, jak to všechno uvnitř zkrotit,“ vyjádřil se youtuber k videu.

Video se pyšní více jak 200 tisíci zhlédnutími. Někteří lidé si příběh videa užívají, celkově jsou komentáře ale spíše negativní. Lidé jsou naštvané, že Bridge znevažuje závažnost Dahmerových činů a je neuctivý k jeho obětem. „Kdyby mezi oběti patřil vás bratr nebo bratranec, nemysleli byste si, že je video roztomilé,“ zní jeden z komentářů. „Tvůrce videa, ani lidé, kteří ho podporují, absolutně nerespektují rodiny obětí,“ stojí v dalším.