Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Na táboře s TikTokery už byl i Jiří Ovčáček. Ukázal fortnite moves

  10:00

Tábor s TikTokery začal a hned druhý den dorazila jednak jedna z největších hvězd, Anna Šulcová, ale i poměrně očekávaný host hlavně u veřejnosti - Jiří Ovčáček.

Původně na tábor měl údajně přijet i prezident Miloš Zeman, nakonec ale dorazil právě jeho mluvčí. A nutno říct, že minimálně děti na táboře nezklamal. Na TikToku se objevilo video, ve kterém Ovčáček tancuje.

„Pan Ovčáček jede bomby,“ stojí ve videu. A opravdu, Ovčáček se spolu s dětmi z tábora hýbe do populárního soundu „fortnite moves“, který teď v létě na TikToku patří mezi nejoblíbenější. Ač se pod videem množí i negativní komentáře, lidem se uvolněný Ovčáček líbí.

„Tak takhle jsem se ještě nezasmála,“ píše jedna z komentujících.

Kromě Ovčáčka jsou hosty tábora třeba i Luktuma, TvTwixx, Maru Rosecká, Domi Alagia a Honzi Michálek. Kdo ale určitě nepřijede, je Kluk s kamením. 

„Kluk s kamením má od nás striktní zákaz. Není to nic osobního, ale má za sebou kauzy, které by poškodily naši pověst. Údajně měl lézt na jiných táborech dětem do stanů. Nevím, zdali je to pravda, ale už jenom kvůli těm spekulacím se nehodí, aby tam jezdil,“ vysvětlil Expresu svůj postoj jeden z organizátorů tábora Jakub Jíra.

„Pokud by se na táboře objevil, zavolali bychom policii, aby mu domluvili a on bez problémů odjel,“ dodal Jíra. 

Kluk s kamením, vlastním jménem Ondřej Untermüller teď každopádně na sociálních sítích příliš aktivní není. Před pár dny se zhroutil, následně začal na Instagramu zveřejňovat jména údajných gayů, kde zmínil i influencery Adama Kajumiho a Rošťáka Svobíka.