Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Jon Mariánek | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Mariánkovu soutěž vyhrála jeho obří podobizna. Fanoušek za influencerem pojede do USA

Soutěž Jona Mariánka o výlet do USA má vítěze. Nejprve vybral sám influencer pět nejlepších videí, mezi kterými fanoušci následně hlasovali o vítězi. S velikým náskokem vyhrál Štěpán Šrámek s jeho papírovou podobiznou Jona Mariánka v životní velikosti. Podepsal se mu na ni i Kazma.
  10:31

Před časem vyhlásil influencer Jon Mariánek, kterého proslavilo i to, že úzce spolupracuje s Jake Paulem, soutěž. Na výherce čekala pro fanoušky Mariánka poměrně lákavá odměna — cesta do USA. Smyslem toho celého bylo vytvořit něco originálního, co Mariánka zaujme. Jenže soutěž měla lehký start. Po vydání videa ohledně soutěže se moc výtvorů od fanoušků na internetu neobjevovalo. Později ale, když se blížil konec soutěže, se strhla lavina videí a fotek od lidí, kteří se chtěli zapojit. Do soutěže se zapojily tisíce lidí a až osmdesát tisíc hlasovalo o vítězi.

Mezi finální pětkou, kterou Mariánek vybral, byla videa jako největší chleba v Česku, či slovo „Neflexim“ sestavené z tisíce chlebů. Největším favoritem, který také soutěž vyhrál s šestašedesáti procenty hlasů byl Štěpán Šrámek alias Steven Gash s jeho podobiznou Jona Mariánka v životní velikosti.

Štěpán Šrámek je český tiktoker a youtuber. Na TikToku má momentálně přes jednadvacet tisíc sledujících a na YouTube přes pět set. Natáčí hlavně vlogy ze svých cest například do zahraničí, či po Česku. Největší sledovanost začal mít u videí s podobiznou Jona Mariánka. Jezdil s ní za různými českými celebritami jako Kazma, Anna Šulcová, Mikýř, či MenT nebo Koleso, od kterých si ji nechal podepsat.

I když byl vítěz podle výsledků hlasování celkem jasný, jeho konkurence byla také velmi zajímavá. Jedním z pěti finalistů byl Vojta Mitas, který se s jeho soutěžním videem zapsal do české knihy rekordů s největším kulatým bochníkem chleba. Mariánek v jednom z jeho videí oznámil, že si koupí Karlův most v Praze. Tam se vydal Kryštof Gore s bochníkem chleba na hlavě a megafonem v ruce do kterého křičel „Dejte follow Jonu Mariánkovi. Je to král všech chlebů!“ Tímto sklidil obdiv u fanoušků díky své odvaze.

Šrámek slíbil, že na svém YouTube kanále bude natáčet a zveřejňovat videa z jeho cesty za Mariánkem. Kdy se tato cesta do Ameriky uskuteční se zatím Mariánek nezmínil.