Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Jona Mariánka sleduje na YouTube půl milionu lidí | foto: instagram.com

Pohrdal Českem, internet se mu smál. Teď Jon Mariánek pomáhá jednomu obdivovateli

Jon Mariánek, který si získal pozornost díky spolupráci s Jakem Paulem, dosáhl hranice půl milionu odběratelů na YouTube, ale odměna za tak vysoké číslo šla jeho followerům. Pro jednoho z nich nachystal speciální překvapení s náhledem do svého luxusního života za oceánem.
  7:53

Youtuber s českým původem Jon Mariánek, který je zároveň manažerem, střihačem videí a také nejlepším kamarádem světově známého youtubera Jakea Paula, oznámil další veliký úspěch v jeho kariéře. Podařilo se mu totiž překonat hranici půl milionu odběratelů na YouTube.

To se z počátku jeho tvorby zdálo velmi nepravděpodobné, především kvůli tomu, že se na sociálních sítích prezentoval jako člověk, který naprosto pohrdá Českem. Později své chování odůvodnil a začal přidávat videa z prostředí známých influencerů, v němž se už roky pohybuje.

Právě díky tomu, že zcela změnil svou tvorbu a začal se více věnovat náhledu do svého života, který mu spousta lidí může závidět, začali postupem času ubývat a spolu s tím se také začala navyšovat čísla na veškerých sociálních sítích, které Mariánek používá.

Stále se snažil přicházet s novým obsahem a jedním z nich byla i soutěž, kdy nabídl výherci možnost přijet za ním do USA. Soutěž vyhrál Štěpán Šrámek, který na sociálních sítích vystupuje pod jménem Steven Gash, po návratu do Česka byl plný emocí a bylo na něm vidět, že je za příležitost, kterou mu Mariánek poskytl, velmi vděčný.

Tehdy ale ještě netušil, co Mariánek chystá. Když Mariánek dosáhl půl milionu odběratelů na YouTube, rozhodl se udělat speciální věc a i když podle Mariánka není půl milionu odběratelů jeho vytoužený milion, měly by se slavit i menší úspěchy. Tak se rozhodl, že svým fanouškům a také Šrámkovi, dopřeje další sérii videí, kde Šrámkovi ukazuje, jak vypadá „americký sen“.

„Kámo, co si budem... Mně chybí někdo, kdo se raduje z každé maličkosti, kdo by chtěl natáčet každý den, já jsem si tu sérii tak strašně užil, že prostě líto ji ukončit,“ vysvětlil své rozhodnutí Mariánek. Sérii si totiž oblíbili také jeho sledující a vzhledem k tomu, že si se Šrámkem opravdu sedl, byla to v podstatě skoro jasná věc, že Šrámka opět pozval do Ameriky.

A jedním z důvodů, proč se Mariánek rozhodl pozvání zopakovat, byl Šrámkův zdravotní stav. Ten má problémy se srdcem a to dokonce tak vážné, že mu byl zaveden kardiostimulátor, před svou první cestou do Ameriky to ovšem nechtěl oznámit, protože se bál, že si ho kvůli tomu Mariánek nebude chtít vybrat. Za dva roky si bude muset nechat kardiostimulátor vyndat a celý zákrok je natolik riskantní, že je možné, že ho nepřežije. Právě proto si chce každý den užívat, jako by to měl být ten poslední, a Mariánek mu chce zajistit, aby si mohl spoustu věcí ze svého seznamu přání odškrtnout.

Šrámkovi zaplatil letenky a ubytování v Americe a také mu také slíbil, že poslední den jeho návštěvy se vydají do Portorika, kde trénuje Jake Paul na svůj zápas s Natem Diazem, a Šrámek se s ním bude moci setkat.

„Můžu s ním mluvit? Myslíš, že si se mnou i trošku promluví?“ vyzvídal okamžitě Šrámek, který měl co dělat, aby rozdýchal informaci, že ho Mariánek opět zve do Ameriky.

Šrámek navíc slaví úspěch u Mariánkových sledujících, nebojí se žádné výzvy a velmi vtipně komentuje veškeré dění kolem sebe, proto by to měl být právě on, kdo si bude moci užívat luxusního života, který Mariánek velmi často prezentuje na svých sociálních sítích.

„Honzíku, jsi zlatý člověk s velkým srdcem. A nevěřím tomu, že ho zveš pro to, že se nudíš. Klobouk dolů. Štěpán si to určitě zaslouží,“ napsal jeden z uživatelů na YouTube do komentářů.

Šrámek si z minulé návštěvy odnesl několik věcí, na kterých by chtěl v Česku pracovat. Prvním úkolem je nabral minimálně deset kilo svalové hmoty, dále vydělat tolik peněz, že si bude moct koupit luxusní auto. Mariánek ho prý inspiroval a chce rozjet velký byznys, vlastní starožitnictví se spoustou vzácných kousků a možná to je právě jeho cesta k bohatství.