Středa 15. května 2024, svátek má Žofie

Jon Mariánek se přiznal, že jeho spor se Stevenem byl falešný. Zřejmě opilý si na sítích vylil srdce

Konflikt mezi známou dvojkou Jonem Mariánkem a Stevenem Gashem řešil v poslední době na sítích kdekdo. Mnoho sledujících si však myslelo, že je jejich spor smyšlený. To se nyní potvrdilo, když se Mariánek přiznal, že to udělali jen pro čísla a sledovanost. Pravděpodobně v podnapilém stavu si na sítích vylil srdce.
  8:20

Influencer Štěpán Šrámek, známý také jako Steven Gash, se nedávno dostal do zajímavého sporu se svým stvořitelem Jonem Mariánkem. Český youtuber žijící v USA zveřejnil na sociálních sítích fotku, na které sedí striptérka na Šrámkově klíně. Tato fotka prý naštvala jeho partnerku a údajně vedla k velké hádce, při níž byl Šrámek vyhozen z bytu. Sledující však měli pochybnosti ohledně celého sporu. Mnozí si mysleli, že si oba influenceři všechno vymysleli jen kvůli zvýšení sledovanosti. To se nyní potvrdilo, když Mariánek přiznal, že celý jejich spor byl falešný, a ukázal, jak ho zinscenovali.

„Někdy musíte dělat věci jenom pro obsah. Hodně z vás to tušilo a hodně z vás nemělo ani ponětí o tom, že celá tato hádka se Stevenem je nahraná,“ říká Mariánek na začátku svého videa. Proč by si něco takového vymýšlel? Za své narážky a poznámky na adresu Šrámka dostával po celou dobu jejich smyšleného sporu hromadu nenávistných zpráv. Jak sám říká, šlo čistě o získání pozornosti a větších čísel na sítích. Mariánek je momentálně na cestě k jednomu milionu odběratelů na YouTube a Šrámek mu k tomu náramně pomáhá.

Tvorba s ním má na YouTube obrovské dosahy, a tak Mariánek pravděpodobně usoudil, že jejich společný konflikt může mít sledovanost ještě daleko větší. Se Šrámkem se tak rozhodli, že zinscenují smyšlený spor. „Musel jsem vytvořit falešný obsah poprvé v životě. Přísahám, že už to nikdy neudělám. Bylo to strašný,“ říká Mariánek, že poslední dva týdny se Šrámkem trávil skvělé časy v Miami, zatímco se na sítích uráželi a oba podporovali jejich falešnou hádku. Sám se svěřil, že si uvědomuje to, že drama je na sítích velice chtěné a proto se tak rozhodl jedno takové falešné drama vytvořit.

Původní fotku, která měla celé drama odstartovat, zveřejnil Mariánek na Instagram, zrovna když seděl vedle vysmátého Šrámka u něj na bytě. Naplánované to měli zřejmě předem a do detailu. Vymyšlenou hádku mezi Šrámkem a jeho partnerkou pár natočil pravděpodobně ještě před odjezdem za Mariánkem do Miami, kde vše následně s úsměvem na tváři zveřejnili. „Mně píše nějaká holka: ,nefňukej kriple’,“ čte Šrámek reakce na jejich spor na pohovce vedle Mariánka v záchvatu smíchu.

Ve videu, kde se k jejich smyšlenému konfliktu přiznal, Šrámka společně s jeho partnerkou vzal Mariánek také na jachtu. Něco málo zřejmě vypili, zatančili si a při západu slunce zaplavali s dalšími půvabnými slečnami v moři. Podle sledujících už podnapilý Mariánek měl na závěr jakýsi proslov ke Šrámkovi ohledně toho, jak moc je pro něj jejich přátelství důležité. „Jsem strašně šťastný ty vole, že jsem potkal tebe. Jsi jeden z mých jediných kámošů v Česku,“ vylévá si Mariánek své srdce o tom, jak má Šrámka rád. „Já se nebavím s nikým kromě mých rodičů, mé rodiny a tebe,“ pokračuje.

Většina reakcí je až na pár výjimek na toto odhalení pozitivní. Ačkoliv lidem nepřijde moc správné, takto získávat pozornost, oceňují Mariánkovu upřímnost. „Ten jejich rozhovor na konci byl úplně top. Hlavně cením Jona za jeho sebereflexi, to jsem docela čuměl. Ale je fakt, že za poslední dva roky se hodně změnil k lepšímu. Tedy aspoň z videí to tak působí,“ píše jeden z lidí na YouTube. „Mně se líbí, jak je Jon nam*danej a snaží se říkat věci srozumitelně u toho západu slunce. Respekt Jone, jednoho dne se tam podíváme všichni,“ píše další.