Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Živí nyní Steven Mariánkovu youtuberskou kariéru? | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Živí Steven Mariánkovu youtuberskou kariéru? Výherci Jedu za Jonem 2 byli nudní, píšou fanoušci

Cesta do USA dvou výherců soutěže #JEDUZAJONEM 2 je u konce. Místo nich za oceán opět přiletěl oblíbený Steven, což spustilo novou lavinu negativních reakcí. Podle fanoušků je Steven s Mariánkem perfektní dvojice. Dva kamarádi, kteří navštívili sedm divů světa, byli podle sledujících nudní a nezajímaví. Steven je podle nich ten, kdo Mariánkovi pomůže k milionu sledujících.
  11:46

Známý youtuber z Hustopečí Jon Mariánek pokračuje ve své cestě k milionu odběratelů, kterých chce na YouTube dosáhnout do konce roku. Nejspíše doufal, že mu k tomu pomůže zopakování série #JEDUZAJONEM. Výherci soutěže si u něj užili pár zajímavých zážitků a už jsou zpátky doma. Podle sledujících byla videa s nimi však suchá, nudná a nezajímavá. Nemálo fanoušků se svěřilo, že jim v Mariánkově tvorbě chybí výherce první cesty Štěpán Šrámek alias Steven Gash. Zřejmě kvůli těmto reakcím se Mariánek rozhodl, že svým sledujícím nadělí překvapení.

Jan Goryczka a Patrik Szotkowski jsou už ze svého pobytu v USA zpět doma. Podle mnoha fanoušků to je jedině dobře. Ačkoliv se bezpochyby jednalo o milé mladíky, nebyli podle sledujících zajímaví. „Nevím proč, ale s nimi mi to přijde úplně trapný. Neví, jak reagovat, co říkat, natož jak se tvářit. Tak tohle bude propadák! Zlatej Steven. Tihle šašci, to je konec, takoví uťáplí, hnus. Vypadají jako totální nerdi,“ kritizovali uživatelé na YouTube výherce soutěže.

Mariánkovi tužby se tak nejspíš nenaplnily. Druhá cesta fanoušků za ním mu moc nových sledujících nepřivedla, spíše naopak. Podle webu Socialblade.com se počet nových fanoušků v době návštěvy Goryczka a Szotkowskiho drasticky snížil. Pro porovnání, v době kdy byl Šrámek v USA poprvé, měsíčně Mariánek obdržel přes dvaašedesát tisíc nových sledujících. Za listopad, kdy vydával videa s výherci druhé soutěže, mu jich přišlo přes sedmadvacet tisíc.

ajajaj

10. listopadu 2023 v 18:38, příspěvek archivován: 11. prosince 2023 v 11:16

Sám Mariánek si je těchto čísel zřejmě vědom, a tak si Šrámka už potřetí pozval k sobě do USA. Reakce na nová videa s ním jsou nepřekvapivě pozitivní. Někteří fanoušci byli však z jeho nového pobytu u něj lehce zmatení. „Proč je Steven zpět a kde jsou ti dva klauni, co vyhráli?“ ptá se v komentářích na YouTube jeden uživatel. „Steven je guru, ten se na to hodí. Dělá skvělou srandu. Ti dva vošo*stové co tam byli, tak to byla nuda. Steven je showman,“ reaguje na komentář další.

Šrámek je tedy opět v Mariánkových videích a fanoušci jsou spokojení. Kritizují výherce druhé soutěže a mluví o tom, jak byli nudní. „Stokrát lepší než s těma dvěma, u kterých si ani nepamatuji jména,“ komentuje jeden uživatel nové Mariánkovo video s Šrámkem. „Do p*či, takhle jsem se za celé vlogy s těmi týpky nikdy nezasmál. Steven je prostě chleba G,“ píše další.

Popularita videí se Šrámkem jde příkladně vidět na jejich zhlédnutí. Nejsledovanější video s Goryczkou a Szotkowskim je to úvodní, které má přes tři sta dvanáct tisíc zhlédnutí. Videa se Šrámek jsou daleko populárnější. Některá z jeho aktuálního pobytu u Mariánka se blíží až k čtyř stům tisícům. Doposud nejsledovanější video na Mariánkově kanálu je opět se Šrámkem. Více jak tři miliony zhlédnutí získal jejich společný song „Chleba“, ve kterém si zarapoval i známý youtuber Jake Paul.

Že Mariánek nedosáhne do konce roku vysněného milionu sledujících, je už nyní téměř jasné. Prosinec se rychle krátí a Mariánkovi do cíle zbývá získat ještě přes sto osmdesát tisíc sledujících. Při jeho průměrném nárůstu sedmadvacet tisíc dosáhne milionu sledujících za více jak půl roku. Je však možné, že se mu povede ze Šrámkova pobytu vytěžit maximum a bude to o něco dříve. Jistě však ne do konce roku.