Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Jon Mariánek vyhlásil druhou soutěž o cestu do USA | foto: Antiyoutuber.cz

Jon Mariánek v životní velikosti, největší chleba. Kdo se stane vítězem Mariánkovy soutěže?

Youtuber Jon Mariánek, slíbil svým českým a slovenským fanouškům, že kdo vytvoří nejlepší video s hashtagem #JeduZaJonem, tomu zaplatí letenku do USA, stráví s ním den a dá mu sto tisíc korun. Za měsíc se do soutěže zapojilo okolo pěti tisíc lidí. Influencer vybral pět nejlepších. O výherci rozhodnou fanoušci.
  8:00

Na konci září vyhlásil youtuber Jon Mariánek soutěž o nejlepší video s hashtagem #JeduZaJonem. Výherci slíbil, že mu koupí letenku do Miami, stráví s ním den a daruje mu sto tisíc korun.

Celkem se přihlásilo na pět tisíc lidí. Mezi pětku nejlepší se dostal i Vojtěch Mitas. Vzal si na sebe triko s Jakem Paulem a nápisem „Máme nějaký chleba?“. Chleba neměli, ale nechali ho upéct a vznikl z toho největší chleba v Česku. Za svůj čin byl navíc zapsán do české knihy rekordů. Pro Mitase zatím hlasovalo jedenáct procent lidí.

Svým videem Mariánka zaujal Steven Gash. Nechal si vytisknout Jona Mariánka v životní velikosti a jezdil s ním po celé České republice. Snažil se také lovit české celebrity, které mu papírovou figurína youtubera podepisovali. Autogram mu dala Anna Šulcová, Fizi, Koleso, Mína či Kazma. Pro Gashe zatím hlasovalo šestašedesát procent lidí a je jasně ve vedení.

@steven_gashh DĚKUJI VŠEM ZA TUHLE NEZAPOMENUTELNOU JÍZDU 💪❤️ @Jon Marianek #jeduzajonem #jonmarianek #marianek #viral #foryou #fyp #czech #česko #chleba #czsk #memecz ♬ původní zvuk - Štěpán Šrámek

Youtubera oslovil i Kryštof Gore, který se rozhodl Mariánkovi udělat promo v centru Prahy. Vzal si na sebe triko s Mariánka hlavou a rozdával lidem letáky, které Čecha žijícího v USA promují. Dále pak na Karlově moste říkal do diktafonu „Dejte follow Jonu Mariánkovi.“ Nakonec se ještě projel autem oblepeným hashtagem #JeduZaJonem a skandoval „Chleba, chleba.“ Nasbíral doposud pouze čtyři procenta hlasů.

@krystofgore @Jon Marianek uvidíme se? 🔥 #fyp #jeduzajonem #chleba #prague ♬ Jackass - TV Theme Players

Do vybrané pětky se dostala pouze jedna zástupkyně křehkého pohlaví. Natočila ho dívka vystupující pod přezdívkou Klarush. Pojmenovala ho Jona Mariánková, jelikož se ve videu převlékla za mladého youtubera a předvádí ho. Nezapomněla ani záběr, kde peče chleba, který nechala převézt vrtulníkem. Chlubí se jedenácti procenty hlasů.

Poslední z vyvoleních je muž s přezdívkou Lukashomie, který nakoupil tisíc chlebů, kterými naplnil celou dodávku a na náměstí z nich napsal „neflexim.“ Chleby poté věnoval farmě. Hlasovalo pro něj devět procent lidí.

@lukashomie #JeduZaJonem @jonmar1anek ♬ original sound - Homielukas

Většina soutěžících zvolilo obsah s chlebem, jelikož Mariánek se nejvíce proslavil právě svým videem, ve kterém si stěžuje, že poslal dívku pro chleba, ale koupila mu toasty. O výherci soutěže mohou fanoušci rozhodovat do 11. listopadu na youtubovém profilu Mariánka v sekci community.

Témata: Steven Gash