Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Justin Bieber s manželkou čekají miminko. Modelka má být už v šestém měsíci, kritiku schytává Selena Gomez

Velikou novinu právě oznámil slavný pár Bieberových. Justin s Hailey ve videu na Instagramu poukázali na rostoucí bříško modelky. Údajně má být Hailey už v šestém měsíci těhotenství, což znamená, že by jejich první miminko měla porodit už koncem tohoto léta. Někteří lidé si nyní v rámci toho na sítích dělají legraci z bývalé partnerky Biebera Seleny Gomez.
  13:26

Dětský idol mnoha dívek, ale rozhodně i chlapců, Justin Bieber, je už pár let v romantickém svazku s půvabnou modelkou Hailey Bieber, dříve Baldwin. Ačkoliv se pár zná už od svých dětských let, dohromady se dali až o mnoho let později. Za dobu jejich vztahu měli dokonce dvě svatby. Dlouho se mezi jeho fanoušky vedly debaty o tom, kdy a jestli vůbec bude mít pár miminko. Všem spekulacím a debatám odzvonilo, Bieberovi přicházejí s velkou novinou. Na svých instagramových profilech nyní zveřejnili romantické video, které jistě rozplakalo mnoho fanoušků. Hailey je těhotná.

Příspěvek, který sdíleli na svém Instagramu, je sekvencí videa a několika fotek. Už kontrast jejich outfitů je zajímavý. Modelka je oblečená do bílých šatů, zatímco Justin má na sobě jakousi péřovou mikinu, pod kterou má bílé tričko, a na hlavě kšiltovku. Celé video se doslova nese ve svatebním duchu. V jednom okamžiku se v něm totiž objeví i muž v obleku, vypadající jako kněz, před kterým si pár pravděpodobně přečte své svatební sliby. Největší pozornost se však jak ve videu, tak na fotkách, dává bříšku Hailey.

Příspěvek na Instagramu Biebera nasbíral za pár hodin přes dvanáct milionů lajků a gratulace se jen hrnou. „Blahopřeji vám! Je velmi hezké čekat na zázrak lásky a jeho pokračování! Přeji vám štěstí a lásku! Jste tak sladký,“ píše do komentářů pod příspěvek jeden z lidí na Instagramu. „Nikdy v životě jsem nebyla tak nadšená z dítěte nějaké celebrity. Gratuluji Justine! Tolik si to zasloužíš. Budeš úžasný tatínek,“ píše další. Mezi gratulace se zapojilo i několik českých influencerů se záplavou emoji srdíček.

Reakce lidí na jejich těhotenství se na Instagramu setkala s velmi pozitivními ohlasy. Lidé na platformě X (dříve Twitter) však měli na mysli jiné téma, které se jim s jejich těhotenstvím spojilo. Nespočet z nich se začalo někdy i ostře pouštět do bývalé partnerky Biebera Seleny Gomez. „No tak teď Selena určitě také otěhotní,“ píše jedna slečna na X. „Neplakej, Seleno, to bude dobrý. Benny se o tebe postará,“ utahuje si z ní další.

Jejich vztah je dodnes na sítích velmi rozebíraným tématem. Podle některých fanoušků tvořili dokonalý pár a byli si souzeni. Podobný pohled na věc však rozhodně nemá ani jeden z nich. Gomez nedávno na svém Instagramu zveřejnila komentář, který podle mnoha lidí mířil právě na Biebera. Do komentářů napsala, že je momentálně s tím nejlepším mužem, se kterým kdy chodila. Gomez nyní randí s písničkářem Bennym Blanco, za kterého dlouhodobě na sítích schytává kritiku kvůli jeho vzhledu.

Podle zdrojů webu TMZ má být Hailey už v šestém měsíci těhotenství. To tedy znamená, že by jejich miminko mělo spatřit světlo světa už koncem tohoto léta. Že by mohla modelka čekat dítě, se už však nějakou dobu na sítích řešilo. V poslední době byla na veřejnosti viděna hlavně ve volných šatech.