Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Anna Hamannová alias Kafuu | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Kafuu vydala svůj první song. Bizár, však to sledují děti, reagují sledující

Anna Hamannová alias Kafuu vydala svůj první song „Hafo“. Spolu s ní se v něm objevuje i Frank Wild. Text i videoklip jsou podané v sexuálním duchu. Kafuu tím chce získat fanoušky pro svůj účet na OnlyFans. Sledující video označují za bizár, podle nich není dobré, že video uvidí primárně děti.
  8:38

V dnešní době, kdy se mnoho influencerů snaží zapojit do hudebního světa, si Kafuu řekla, že nebude pozadu. Anna Hamannová, v poslední době však spíše známá jako Kafuu, vydala s umělcem Frank Wild nový song s názvem „Hafo“. Text písničky je jednoduchý s velmi výrazným sexuálním podtextem. Song je hlavně také reklama na její OnlyFans, kde Hamannová začala nedávno působit. Ve videoklipu si Hamannová hraje na psa. Na konci videa Wild nabádá sledující k podpoření psího útulku.

Za songem stojí právě Frank Wild, která ve světě hudby není nováčkem. Před rokem vydal song „Hot“ ve spolupráci s influencerkou, která si říká Mia, který má na YouTube momentálně přes osm set tisíc zhlédnutí. Jako producent hudby pak vystupoval i pod jménem Bondyfan. Před lety pak hudbu produkoval a tvořil s dnes nejvýraznějšími jmény české rapové scény. S rapperem Nik Tendem byl od jeho úplných začátků, spolupracoval s ním na tracku Páv, později třeba i na songu Savana, kde se objevil i hlasově. Spolupracoval ale i s Robinem Zootem či zakladatelem Milion Plus Yzomandiasem, tehdy ještě vystupujícím pod jménem Logic.

Wild měl původně v plánu spolupracovat místo Kafuu s influencerkou Natalkan, známou také jako Queenmrdu, či jako přítelkyně rappera Otto Ferocityho. Nakonec se mu ale s prosbou o spolupráci ozvala Hamannová a on s ní souhlasil.

Sám Wild videoklip popisuje, jako sexualizaci dětského tématu. „Je to recese, ale jen tak z poloviny. Osobně jsem tak trošku magor, ale samozřejmě, že doma nemám holky co se oblékají jako psy. Myslím si, že to lidi pochopí,“ vyjádřil se Wild k videoklipu.

Wild spolupráci s Hamannovou popisuje kladně. Líbí se mu jak zpívá a na nahrávání prý přišla připravená. Původně měl být song v angličtině, nakonec se však rozhodli pro české znění.

Není to poprvé, co se Hamannová objevila na YouTube v roli zpěvačky. Před šesti lety vydal kanál tvstarscz video, ve kterém Hamannová zpívá cover písničky „Tak prázdná“. V letech 2016 a 2017 také zpívala na různých akcích a hudebních vystoupení.

Hammanová se proslavila na TikToku hlavně díky spolupráci a společnými videi s tiktokerem Adamem Kajumim. Právě s ním natáčela podle mnohých velmi naivní videa, které mnohé reakční kanály kritizovaly. Zároveň se dlouhou dobu spekulovalo o tom, jaký vztah mezi sebou Kajumi a Kafuu mají.

Na křtu videoklipu byly také influenceři jako Adam Kajumi, Geybn, Tomi, či youtuber Rady. „Ví co dělají a proč to dělají. A bohužel to funguje. Oni ví, že jakákoliv reklama ať už negativní, nebo pozitivní je pro ně dobrá reklama. Když se o nich bude mluvit, tak to je pro ně jenom dobrý a proto to dělají. Nevím, jestli to je správné, za mě určitě ne,“ vyjádřil se k videoklipu youtuber Rady.

Podobné reakce jako Rady mají i komentující pod samotným videoklipem. Drtivá většina z nich song označuj za bizár. Jedni se tomu smějí, druzí jsou pohoršení. „Tohle je přesně ten moment, kdy se chci vrátit do doby před YouTube a internetem celkově,“ píše jeden z komentujících. „Fakt jim nevadí že 90% sledujících jsou děti pod 15 let? Už se těším na vyjádření elitních reakčních kanálů, zdravím kluky,“ dodává další.

Témata: Adam Kajumi