Středa 8. května 2024, Den vítězství

Frank Wild a Kafuu | foto: Youtube.com

Párty Kafuu byl prý propadák. Přišlo málo lidí a celá akce skončila předčasně

Ač má Kafuu jen jeden jediný song, tak spolu s Frank Wildem uspořádala svůj první koncert. Na tom pak skladbu Hafo hrála několikrát dokola. Celá akce byla podle návštěvníků prý zvláštní. Přišlo málo lidí a ochranka vyhodila účastníky dlouho před plánovaným koncem. Byl tam i streamer Opat04. Když ho prý Kafuu viděla, tak na něj ukázala prostředníček.
  10:22

Anna Hamanová, známá spíše jako Kafuu, vydala koncem minulého roku společně s umělcem Frank Wildem bizarní, avšak velmi úspěšný song. Momentálně má na YouTube skoro 1,3 milionu zhlédnutí. K songu proběhl i křest pouze pro zvané. Pokřtít ho však zřejmě chtěli oba umělci i se svými fanoušky, tak uspořádali „Hafo Mejdan“.

Šlo o koncert, na kterém chtěli zahrát svojí jedinou písničku. „Co to je za show? Oni udělají jednu písničku a už dělají koncert,“ vysvětluje své nepochopení streamer Opat04, který sám na akci dorazil. Uznal však také, že i když jí hráli čtyřikrát po sobě, tak si show užil. „Na to, že to byl jejich první koncert a mají jedinou písničku, tak tam všichni při jejich vystoupení pořádně skandovali,“ popisuje Opat, jak vypadalo vystoupení na akci. „Musím říct, že jsem dlouho nezažil takhle dobrou show,“ doplňuje Opat.

Celá akce byla však prý vcelku zvláštní. „Bylo v to v klubu Storm. Nebyla tam ani pořádná cesta. Museli jsme jít přes nějaké pole, kde to bylo ohraničený. Nikdo tam ale nebyl a tak jsme museli zazvonit na zvonek,“ popisuje Opat své první pocity z příchodu ke klubu. Už při vstupu byl Opat zaražen tím, že musel zaplatit 350 korun. Cena zřejmě neodpovídala kvalitě akce. „Tak tedy zaplatíme a jdeme dovnitř. Najednou se koukáme kolem sebe a říkáme si, tady to asi není, to musí být někde jinde. Byli jsme tam však správně. V klubu bylo cca jenom dvacet lidí,“ popisuje Opat, jak to v klubu vypadalo po jeho příchodu v jedenáct hodin večer.

Kafuu zřejmě Opata nemá moc ráda. Soudit se tak dá z její reakce, když si ho všimla v klubu. „V jednu chvíli tam vyšla Kafuu s Frankem. Všimla si, jak tam stojím, zafuněla, ukázala na mě prostředníček a zalezla zpátky,“ popisuje Opat, jak Kafuu reagovala, když ho viděla. To ale nebyla jediná nepřátelská interakce ze strany Kafuu. Na akci byl prostor, kdy se s ní a Wildem mohli fanoušci přijít vyfotit. „S každým se tam fotila normálně. Když jsem si šel ale pro fotku já, tak vždycky uhnula, aby se mnou nebyla na fotce,“ vysvětluje Opat, jak se s ním Kafuu nechtěla fotit. „Na všech fotkách se oddělila, jakože se mnou nechce mít nic společného. Já si zaplatil vstup za tři sta padesát korun a pak se s ní nemůžu ani vyfotit,“ doplňuje Opat.

Opat, Frank Wild a Kafuu

To však nebylo vše, co Opata naštvalo. Organizátoři slibovali, že bude akce trvat až do čtyř hodin ráno. Ochranka však akci ukončila dříve a návštěvníky z klubu vyhnala. „V půl třetí ráno zapnuli hlavní světla a řekli, ať jdeme pryč. Sebrali nám hodinu a půl z akce a peníze nám nevrátili. To by se podle mně dělat fakt nemělo,“ vysvětluje Opat své nepochopení z brzkého ukončení akce. „DJ tam furt hrál hudbu, tomu se taky podle mně moc nechtělo jít domů,“ doplňuje Opat.

Témata: Kafuu, Opat04