Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Lidé prodávají prádlo na Kalhotkomatu | foto: Antiyoutuber.cz

Lidé na Kalhotkomatu prodávají použité prádlo. Těm nejlepším vynáší tisíce

OnlyFans je celosvětově nejpopulárnější platformou, na kterou lidé prodávají erotický obsah.Tvůrci s nejvíce odběrateli si zde vydělají i stovky milionů. V Česku také existuje stránka, na které se dá vydělat za polonahé fotky nebo použité kalhotky. Jmenuje se Kalhotkomat.
  15:50

Máte obnošené kalhotky, které už se vám nelíbí? Můžete si na nich vydělat. Na stránce Kalhotkomat může každý starší osmnácti let prodávat své obnošené prádlo, ponožky, ale i nahé fotky. Najdou se však i lidé, kteří zde žádají lidi o zaplacení nového oblečení či plastiky.

Kalhotkomat vznikl v roce 2015. Co přesně to je? Jedná se o portál s širokou nabídkou použitého oblečení jako jsou kalhotky, punčochy a jiné prádélko, nebo fotografií a videí s fetish tématikou. Nákup probíhá jako na klasickém e-shopu. Prodávající i zákazníci na webu komunikují pomocí chatu na stránce tak, aby mohla být zachována jejich anonymita.

Nejčastějším zbožím prodávaným na Kalhotkomatu jsou dámské obnošené kalhotky a ponožky. Výjimkou nejsou ani boty, podprsenky, župany nebo kožichy. Cena kalhotek se v průměru pohybuje okolo 300 korun. Čím má na sobě prádlo více tělních tekutin, tím je dražší. Ty nejdražší stojí okolo tisíce korun. Na stránce jsou k zakoupené ale i lidské exkrementy či menstruační krev.

Na portálu je populární i prodej služeb. Ženy si nechávají platit za hodnocení penisu, chatování nebo třeba finanční dominanci. „Chceš zažít, jaké to je být na mizině jen o suchém chlebu? Chci, abys mi poslal své peníze, a pak mi ukazoval, jak jíš! Budeš mi posílat fotky toho, jak jíš. Chci vidět, jak máš jen suchý chleba, protože nemáš peníze,“ stojí v jednom z inzerátů.

Na stránce je k dispozici i seznam prodávajících a jejich hodnocení. Většina lidí vystupuje pod nějakou přezdívkou a neukazuje svůj obličej. Na prvních příčkách jsou ženy, které mají více než tisíc hodnocení, tudíž i stejný počet prodaných věcí a služeb.

Mnoho mladých lidí na Twitteru o Kalhotkomatu diskutuje. „Hodinu jsem teď koukala na stránku Kalhotkomat a zavírám to s tím, že už nikdy nebudu stejný člověk. O tom, že tam někdo prodává svoje h*vna nebudu radši ani začínat,“ zaznívá v příspěvku na Twitteru.

Podle studentky Kateřiny, která na portálu pravidelně prodává své kalhotky, není problém si přijít třeba na pět tisíc měsíčně. Tvrdí, že ti nejlepší si z prodeje spodního prádla a svých služeb na platformě vydělají více, než je průměrný plat v Česku.

Moc to neřeším a párkrát měsíčně tam něco prodám. Ke škole je to ale dobrý přivýdělek,“ řekla dívka pro redakci antiyoutuber.cz.