Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Kanye West | foto: Twitter: @popbaseAntiyoutuber.cz

Kanye West má zase problémy, tentokrát s policií. Napadl ženu a vytrhl jí telefon z ruky

Kanye West už toho má dost. Noční můra celebrit jsou často otravní papparazi. S jednou z nich se West dostal do potyčky a hrozí mu trestní stíhání. Žena si natáčela Westa na svůj telefon, což se mu zřejmě nelíbilo, telefon jí vytrhl z ruky a odhodil. Tento výbuch emocí pro něj může mít silné následky.
  14:43

Život Kanyeho Westa, který nyní vystupuje jako Ye, je v poslední době jako na horské dráze. Rozpadlo se mu manželství, celý internet ho odsoudil za jeho vyznání lásky k Adolfu Hitlerovi a tajně se oženil s krásnou návrhářkou. Nezklamal a přišel s další kauzou. Nelíbilo se mu, že si ho jedna žena natáčí, tak jí vzal z ruky telefon a zahodil ho. Kvůli tomu je momentálně podezřelý z ublížení na zdraví.

„Ty jsi ale celebrita,“ je věta která neudržela Westa v klidu. Pronesla jí žena, která si ho z auta natáčela stojícího u okénka auta. West tvrdí, že ho pronásledovala. Zastavil tak své auto a šel si to s ní vyříkat. Neznámá žena vytáhla telefon a začala si celou situaci natáčet. Není jisté, jestli se jedná o fotografku, papparazzi, či náhodou ženu. Westovi na tom však zřejmě nezáleželo. Její obhajobu, že si ho může natáčet, jelikož je celebrita, nenesl lehce. Naštval se, vytrhl jí telefon z ruky, zahodil ho a odjel.

Celá situace proběhla v řádu pouze několika minut. Incidentu předcházela ještě krátká výměna názorů. „Přestaňte mě natáčet,“ říká West ženě v autě. Jelikož jí telefon vyhodil z auta, tak záznam z něj zřejmě není dostupný. Situaci však natáčel i druhý pasažér, ke kterému se už West nedostal. Nahrávka tohoto spolujezdce tak obletěla internet.

Z normální cesty na basketbalový zápas jeho dcery se nakonec stalo policejní vyšetřování. West je momentálně dle slov losangeleské policie v případu jmenován jako podezřelý.

Policie na místo dorazila v momentě, kdy byl West už dávno z místa činu pryč. Svědkové jim poskytli videozáznamy díky kterým je momentálně podezřelým číslo jedna. Po incidentu West nastoupil do svého auta, ve kterém už na něj čekala jeho žena Bianca Censori, a odjel zřejmě na basketbalový zápas své dcery.

Ačkoliv je to překvapující, West navzdory jeho činům není z této situace až tak osočován. Veřejnost chápe to, že každý chce mít v životě alespoň nějaké soukromý, kterému se celosvětově známým celebritám moc nedopřává. „Měla by být stíhána za pronásledování a obtěžování. Jen se bránil jejímu nerozumnému chování poté, co odmítla, když se jí hezky zeptal,“ napsal na YouTube do komentářů jeden uživatel. „Je šílený, jak je pronásledování a stalkování chráněno a v pořádku. Když se tomu ale chce někdo bránit, tak se už dopouští trestného činu,“ napsal další.

V poslední době se West netěšil veliké oblíbenosti. Jeho výroky a činy vyvolávali obrovskou nenávist vůči němu. Nejvíce veřejnost naštval jeho výroky o diktátorovi nacistického Německa Adolfu Hitlerovi, čímž si dle mnoha lidí zatloukl hřebíček do pomyslné rakve své kariéry. „Miluji Hitlera,“ řekl West v jednom rozhovoru.