Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Kanye West s novomanželkou | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Ublížený Kanye West se oženil. Při tajném obřadu si vzal dvojnici své ex Kim Kardashian

Kanye West zase překvapil. Po nedávné aféře, ve které vyznal svou lásku diktátorovi nacistického Německa Adolfu Hitlerovi, je na scéně další románek. Pouhé dva měsíce po dokončení rozvodu s bývalou manželkou Kim Kardashian měl mít tajnou svatbu s její dvojnicí. Nahrál pro ní i nový song.
  13:16

Kde je Kanye West, ptají se fanoušci kontroverzního rappera. Po několika aférách se totiž na nějaký čas ubral do ústraní a delší dobu o něm nikdo nic neslyšel. To platilo tedy až do teď, kdy na světlo vyšla informace o jeho tajné svatbě. Po týdnech ticha vyšel na veřejnost jako čerstvý novomanžel. Vzal si návrhářku Biancu Censori.

Posledních několik dnů se Kanye West potuloval po ulicích se záhadnou blondýnkou. Nikdo však netušil o koho se jedná a jaký vztah mezi sebou mají. West se na veřejnosti začal také objevovat s novým prstenem, který zmátl nejednoho fanouška. Dle webu TMZ je tato záhadná blondýnka jeho novomanželka.

Jednalo se však pouze o neoficiální ceremoniál. Nepodali si totiž oddací list a tak oficiálně nejsou svoji, i když se tak tváří. West se však promenáduje s novým prstenem, který má údajně symbolizovat jeho závazek vůči Censori.

Kanye West

Censori je návrhářka pro Westovu značku Yeezy a tedy i jeho dlouholetá kamarádka. Dohromady se měli údajně dát právě skrz práci. Minulý měsíc vydal West nový song s názvem „Censori Overload“. Ze začátku v něm nikdo hlubší smysl neviděl, teď už však ano. Fanoušky zaujala hlavně jedna část, ve které zpívá „V Bibli se píše, že do svatby nemohu mít sex,“ čímž jasně odkazuje na svou svatbu s Censori.

Velikou debatu na sociálních sítích rozjel také vzhled Westovy novomanželky. „Pokusil se naklonovat Kim Kardashian,“ poukazuje jeden komentář na Twitteru na podobnost Censori s bývalou manželkou Westa Kim Kardashian. „Ta je tak strašně podobná Kim, ten chlapík má svůj styl a mně se to líbí,“ napsal další.

Uživatelé na Twitteru vtipkují o podobnosti Censori a Kardashian sdílením vtipných meme obrázků a videí. Nejeden příspěvek odkazuje na románek Kardashian s Pete Davidsonem. Většina příspěvků však Westův nový vztah podporuje a tvrdí i, že Censori je mnohem hezčí, než profesionální celebrita Kardashian.

West se v poslední době netěší moc veliké oblíbenosti. V jednom rozhovoru se dokonce nechal slyšet, že miluje nacistického vůdce Adolfa Hitlera. „No já na Hitlerovi vidím spoustu dobrých věcí. Miluji všechny. Miluji Hitlera,“ vyznal West svou lásku k Hitlerovi. Kritizován byl i za své další antisemitské výroky, kdy se nechal dokonce slyšet, že se holokaust nestal. Pobouřil tak nejen židovskou komunitu, ale většinu svých fanoušků.

S bývalou ženou Kim Kardashian už není delší dobu. Vztah ukončili po sedmi letech. Rozvodové papíry podepsali však vcelku nedávno, jelikož celý proces trval zhruba rok. Za tu dobu si každý z nich stihl projít několika románky s jinými celebritami. Kardashian randila se známým komikem a hercem Petem Davidsonem, zatímco West s modelkou Juliana Nalu. Nyní si však zřejmě našel trvalejší vztah.