Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Kanye West zamířil na TikTok | foto: Profimedia.cz

Rapper Kanye West si založil TikTok. První video viděly miliony lidí

Známý americký rapper Kanye West si o víkendu založil profil na TikToku. Vystupuje zde pod přezdívkou Ye a 18. září přidal první video, kde poslouchá vlastní písničky z alba Jesus is King. Stalo se virálním a má téměř milion shlédnutí.
  18:00

Rapper Kanye West jde s dobou a založil si účet na TikToku. Vystupuje zde po přezdívkou Ye. Chvíli po jeho založení také přidal první video. Jede na něm v autě a poslouchá písničky ze svého alba Jesus is King z roku 2019. Video se stalo virálním a má již téměř milion zhlédnutí.

Ve videu West sedí na místě spolujezdce a v pozadí zaznívají jeho známé písničky s názvem Selah, Closed on Sunday a God Is. Klip má tři minuty a samotného rappera zde ani nespatříme, slyšíme pouze jeho hlas. Přesto mu přineslo téměř tři sta tisíc followerů.

@ye

♬ original sound - Ye

Jeho tiktokový účet nemá žádný popisek ani profilovou fotku. Je ovšem opatřen modrou fajfkou, která slouží jako ověření, že se jedná o profil slavného rappera. Nikoho nesleduje a videa, kterým dal lajk, má skrytá.

Fanoušci jsou nadšení, že se jejich oblíbená hvězda připojila na TikTok. Dávají mu to najevo v komentářích. „Bůh je konečně zde, milujeme tě,“ zní jeden z nich. „Vítej na TikToku, králi,“ praví další.

Pětačtyřicetiletý rapper si nedávno založil také vlastní soukromou základní a střední školu. Nazývá se Donda Academy a zaměřuje se na neformální metody vzdělávání. Kromě běžných předmětů jsou součástí vzdělávacího plánu i parkour, film, sbor, náboženství a světové umění. Přesto se nechal v podcastu Alo Mind Full slyšet, že nikdy v životě nepřešel žádnou knihu.