Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Kanye West a Bianca Censori | foto: Profimedia.cz

Kanye West si nechal odstranit zuby. Nahradil je titanovou protézou za více jak 19 milionů korun

Kontroverzní rapper Kanye West opět překvapuje svým nevšedním chováním. Nechal si odstranit zuby a nahradil je titanovou protézou, která je dražší než diamanty. Inspiroval se záporákem ze známého akčního filmu Špion, který mě miloval, ze série o Jamesi Bondovi. Nedávno se také omluvil za své antisemitské výroky.
  11:00

Americký rapper Kanye West je bezpochyby rád středem pozornosti. Nevšední umělec je schopný svým jednáním a chováním vyvolávat jednu kauzu za druhou. Zdálo se, že svou kariéru definitivně pohřbil, když vyjádřil sympatie ke kancléři a diktátorovi nacistického Německa. Fanoušků má však i přes své nepochopitelné výroky nespočet. Nyní na sebe opět upoutal pozornost se svým neobvyklým dentálním zákrokem. Svůj chrup nahradil titanovou protézou v přepočtu za více jak devatenáct milionů korun.

West neměl v poslední době zrovna nejjednodušší období. Mnoho fanoušků na něj totiž zanevřelo poté, co na podzim v roce 2022 šokoval několika výroky, kterými vyjadřoval sympatie Adolfovi Hitlerovi. Ačkoliv West bere zřejmě mnoho svých výroků z recese, uctívání Hitlera je pro mnohé jednoduše za hranou. To si sám zřejmě uvědomil, a tak se za své chování nedávno omluvil.

„Upřímně se omlouvám židovské komunitě za jakýkoli neplánovaný výbuch emocí. Nebylo mým záměrem ublížit nebo nerespektovat a velmi lituji jakékoli bolesti, kterou jsem mohl způsobit,“ napsal umělec v hebrejštině na svůj Instagram.

Ze svých chyb se snaží zřejmě poučit a v poklidu pokračovat ve své nevšední kariéře dál. Nyní na Instagram zveřejnil fotky svých zubů. Nejsou to však ale jeho zuby, jedná se o titanovou protézu. Doktor Thomas Connelly, který na ní pracoval, ji označil za epické dílo.

„Bylo mi potěšením pracovat na každém kroku procesu. Jeho vize navrhování jedinečného umění přesahuje dentální vývoj. Snoubení jeho vize se zubní vědou vytvořilo nový vzhled, který je impozantní,“ sdělil Connelly webu DailyMail.com. Inspirovat se měl West postavou záporáka „Jaws“ ze známého filmu Špion, který mě miloval ze série o Jamesi Bondovi.

11. ledna 2024 v 22:09, příspěvek archivován: 18. ledna 2024 v 10:33

Není to poprvé, co se West rozhodl pro nevšední úpravu svých zubů. V roce 2010 ukázal svůj nový zářící chrup v talkshow u Ellen DeGeneres. Tvrdil, že si spodní řadu zubů nechal vyměnit za diamanty. Nejeden fanoušek mu však uvěřil. Podle nich bylo nemožné, že by si doopravdy nechal spodní řadu zubů vyměnit za diamanty. Vyjádřilo se k tomu i nemálo dentistů, podle kterých bylo Westovo tvrzení jednoduše velmi nepravděpodobné.

Kanye West a jeho nové zuby

I přes všechny kontroverze kolem něj je West stále mnoha fanoušky uznávaný jako sice nevšední, ale velmi schopný umělec. Natěšeně jeho posluchači vždy čekají na jeho nová alba, která však ne vždy vychází v předem oznámený čas. Jeho nové album „Vultures“, na kterém spolupracoval s rapperem Ty Dolla $ign, mělo původně vyjít už 15. prosince minulý rok. To bylo přesunuto na Silvestr, pak na 12. ledna, 19. ledna a nyní zatím není známé, kdy by album mělo vyjít.

Na novém albu se mělo objevit i několik dalších celosvětově známých umělců jako Nicki Minaj, překvapivým hostem je také jeho dcera North West. Nutno dodat, že Westovo album nevychází se zpožděním poprvé. Jedna z jeho nejúspěšnějších desek Life Of Pablo vyšla zhruba o rok a půl později, než byl původní ohlášený termín.

2. ledna 2024 v 19:07, příspěvek archivován: 18. ledna 2024 v 10:33

Westovo chování na sociálních sítích je velice zvláštní. V poslední době se zaměřuje na zveřejňování velice pikantních, až téměř pornografických fotek své ženy. Podle uživatelů na sítích si tím řeší své komplexy z rozchodu s bývalou manželkou Kim Kardashian. Jeho nová partnerka se jí podle nich totiž až nápadně podobá.

„Proč Bianca vypadá víc jako Kim K než sama Kim K?“ píše jeden uživatel na Instagramu. Ostatní ho odsuzovali za nepochopitelné zveřejňování erotických fotek. „Tvoje dcera tohle uvidí. Způsob, jak jít příkladem. Přímo tady máme skvělého tátu,“ píše další.