Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tiktokerka Kara Santorelli zemřela při autonehodě | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Tiktokerka se chlubila, že nikdy neměla autonehodu. Pár dnů poté během jedné zemřela

Život je nepředvídatelný, což potvrdila tragédie pouze osmnáctileté tiktokerky. Jen pár dnů před svou smrtí natočila video, v němž se nechala slyšet, že se jí zatím nikdy nepřihodila žádná autonehoda. Ale pár dní poté během jedné zemřela.
  17:35

Tiktokerka Kara Santorelli z Floridy nedávno zemřela během drsné autonehody, prudce do ní narazilo auto jedoucí v protisměru a na místě zemřela. Celá tragédie se přihodila pár dnů poté, co natočila video, v němž se svým fanouškům pochlubila, že zatím ještě nikdy neměla žádnou autonehodu. Někteří uživatelé v komentářích tragédie litují, jiní zas mluví o tom, že si zahrávala s osudem.

Video zveřejnila Santorelli na svůj účet šest dnů před nehodou, momentálně má už přes sedmnáct milionů zhlédnutí a počet stále stoupá.

„Když se mi někdo snaží říct, že jsem špatná řidička, ale já jsem nikdy žádného člověka ani auto nesrazila...“ napsala Santorelli do videa, které natočila v autě za volantem. Zpětně, když už sledující videa vědí, jak to s mladou dívkou dopadlo, jim to připadá jako šílená náhoda, až přímo osud. „Algoritmus TikToku má fakt nejhorší načasování. Odpočívej v pokoji,“ napsal do komentářů pod video jeden uživatel.

20. prosince 2022 v 2:56, příspěvek archivován: 28. března 2023 v 16:49

Jak se tedy Kara stala obětí autonehody? Ona na vině není, celý incident měl způsobit řidič druhého vozu, ten se v plné rychlosti řítil proti ní ve špatném směru. Po prudké srážce chevrolet, který Kara řídila, ihned vzplanul. Oba zemřeli přímo na místě nehody.

V den jejího úmrtí založili přátelé rodiny online sbírku přes web gofundme.com, z čehož mají v plánu pokrýt pohřební náklady. Cílená částka pět tisíc dolarů byla v mžiku vybrána díky pouhým šesti přispěvatelům, nyní v ní je už přes dva a dvacet tisíc dolarů. „Žádáme komunitu našeho malého města, aby se spojila a pomohla této rodině v této těžké době. Jakákoliv částka je oceňována a veškerý výtěžek půjde rodině,“ napsali autoři sbírky.

Děsivá poslední videa

Kara Santorelli svá poslední videa nahrála na TikTok den před svou smrtí, zveřejnila hned čtyři, ve kterých byla například na pláži a vtipkovala o tom, že její přítel jí neumí opravit auto. Poslední video je ale vskutku tématické, Kara v něm sedí ve svém autě, den poté v něm zemřela.

Fanoušci jsou z její smrti zdrcení a litují jak její rodinu, tak právě i jejího přítele. „Vsadím se, že se na tohle video kouká každý den,“ napsala do komentářů jedna uživatelka. „To je tak strašně smutné přijít o milovaného partnera v tak mladém věku,“ napsala další.

@kara_santorelli13 #CapCut ♬ It’s Called: Freefall (Sped Up) - Rainbow Kitten Surprise

Santorelli zemřela jen pár měsíců před svou promocí, zavzpomínala proto na ni i střední škola na které studovala.

„Pevně ​​se držíme krásných vzpomínek, které na ni máme, její krásný úsměv a laskavý duch budou i nadále v srdcích jejích přátel a spolužáků,“ řekli zástupci školy. Pár jejích rodinných příslušníků se na svých sítích nechalo slyšet, jakou bolest jim její smrt způsobila. „Miluji tě Karo, bůh mi požehnal tím, že mi tě dal,“ napsala na Facebook její matka.

Kara Santorelli pracovala na poloviční úvazek ve floridské restauraci Jimmy’s Grill, ani ta nezůstala pozadu se vzpomínkou na mladou a úspěšnou tiktokerku. „Pokud jste neznali Karu, přišli jste o velmi zajímavého člověka, v našich srdcích zůstává prázdnota,“ napsala restaurace na svůj facebookový profil.