Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Kovy vydává novou vánoční písničku | foto: instagram.com/tyna_mrazkova

Kovy vydává novou vánoční písničku. Jmenuje se Popletené koledy

Kovy patří k nejoblíbenějším českým influencerům. Teď se rozhodl ve spolupráci s hudebnicí Týnou Mrázkovou nahrát novou vánoční písničku. Text i melodie jsou spojené z části nejoblíbenějších vánočních koled. Fanoušci skladbu milují.
  16:00

Vánoce jsou téměř za rohem a mnoho influencerů natáčí různá tematická videa. Někteří dávají tipy na dárky, jiní sdílí obsah ze svých běžných dnů a jiní třeba zpívají. S novou písničkou přišel i Karel Kovář, na sociálních sítích známý jako Kovy.

Kovář už nahrál několik písniček, které vtipně reagovaly na aktuální dění. Teď nazpíval společně s hudebnicí Týnou Mrázkovou novou, která se jmenuje Popletené koledy. Jak název napovídá, do textu skladby tvůrci zakomponovali nejen slova, ale i melodie různých tradičních koled a spojili je v jeden.

Videoklip má na YouTube za jeden den téměř osmdesát tisíc zhlédnutí a fanoušci si ho zamilovali. Zkoušejí rozpoznat, o jaké koledy se v konkrétních částech skladby jedná a vyzdvihují nápaditost textu. Ten měl společně s Mrázkovou na starosti Sam Rychtar. „Teď už si nevzpomenu, jak ty písničky zněly původně,“ směje se komentující.

„Skvěle zpracované písničky a ještě k tomu ve vašem podání, to je super předvánoční dárek,“ myslí si fanynka. „Úžasné uvolnění před Vánocema, nic nestíhám, ale chvilku jsem si pro vás našel,“ píše sledující. Shodují se, že nových chytlavých vánočních písniček není nikdy dost a dvojici se ta jejich opravdu povedla.