Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Karlos Benda a Fayne | foto: Facebook.comAntiyoutuber.cz

Benda se vyhrotil s Faynem. Pustil se do jeho váhy a zpochybnil jeho zápasnické dovednosti

Bizarní situace ohledně Tadeáše Veselého létají po internetu. Sám konflikty vytváří, do některých dalších se zapojuje. Do debaty ohledně jeho zápasů v Clash of the Stars se zapojil Karlos Benda i youtuber Fayne. Benda pochybuje o tom, že by Fayne Veselého porazil a naváží se do jeho váhy.
  14:41

Tadeáš Veselý je součástí bizarní pěchoty českého internetu. Když nevytvoří kauzu on, nějaká se ve spojitosti s jeho jménem objeví. V komentářích na Instagramu pod příspěvkem ohledně Veselého se do sebe pustil bývalý zápasník z Clash of the Stars Karlos Benda a Miroslav Loner alias Fayne.

Tereza Taliánová po boku Tadeáše Veselého

Karlos Benda zápasil v Clash of the Stars již dvakrát. První zápas s Filipem Roubíčkem prohrál, druhý proti Jaroslavu Kotlárovi vyhrál. Momentálně se údajně chystá na další zápasnický galavečer. S tím se rojí počet možných vyzyvatelů nejen pro něj, ale pro spoustu dalších potencionálních bojovníků.

Diskutovalo se o tom, že by mohl Benda nastoupit do klece právě s Tadeášem Veselým. Navzájem se vyzývali a hrotili přes zprávy. Není však jisté, jestli by Veselý do zápasu s Bendou šel. „Tadeáš je ještě mladý, aby šel na porážku. Nejdříve to musíš pořádně vykrmit, než to půjde na jatka,“ pochybuje na svém Instagramu Benda o možném zápasu mezi ním a Veselým.

Možným adeptem na Bendova protivníka by mohl být youtuber a zápasník z minulého Clash of the Stars Fayne. Vyměnili si pár pichlavých poznámek v komentářích na Instagramu pod příspěvkem zaměřeným na Veselého. „Fayne má jen o třicet kilo méně. Ten by to možná mohl vyhrát,“ Benda komentuje Fayneho váhu a jeho dovednosti na poražení Veselého v zápase.

„Ale prosím tě,“ odpovídá Fayne. „No tak sorry nechtěl jsem tě urazit,“ reaguje Benda. „Urazit? To vůbec draku. Jsou to ale dvě blbosti v jedné větě. O třicet kilo to určitě není a prohru si nedokážu ani představit,“ odpovídá Fayne Bendovi.

I kdyby se tito dva soupeři ve společném zápase neutkali, tak o další možné kandidáty na zápasníky není nouze. Fayne i Benda jsou na seznamu kandidátů Tadeáše Veselého, společně s dalšími zhruba deseti influencery.