Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Mikulášek vs Benda | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Mikulášek vs Benda: Jsi konfident, vzkazuje Mikulášek. Už brzy si vše vyjasní v kleci Clash of the Stars

Spory mezi bojovníky z organizace Clash of the Stars jsou často velmi pikantní a zajímavé. Nyní se profesionální MMA zápasník Václav „Baba Jaga“ Mikulášek pustil do Karlose Bendy. Označil ho za konfidenta a řekl, že jestli ho ještě bude štvát, tak mu zruší YouTube kanál a kartičku do knihovny. Tu by Bedna naopak Mikuláškovi rád daroval, protože má podle něj omezenou slovní zásobu.
  18:40

Osmý galavečer bojové organizace Clash of the Stars je už za rohem. Na nedávné tiskové konferenci odhalil Tomáš Linh Le Sy společně s Jakubem „Speakerem“ Jírou všechny zápasníky, kteří se v ostravské aréně postaví proti sobě v kleci. Mezi nimi nechyběl ani známý profesionální MMA zápasník Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Ostré výroky však nesoustředil jen na svého nynějšího protivníka, ale i na další známou tvář organizace, Karlose Bendu. Toho označil za konfidenta a nyní se do něj pustil i na svém Instagramu.

„Jak on se jmenuje ten blbeček? Ten konfident, v těžký nebo polotěžký váze. Kdo to byl? Jo, Benda,“ řekl Mikulášek na tiskovce Clashe, že Bendovi vezme jeho výherní pás z těžké váhy v Clashi. Už toto Mikuláškovo vyjádření bezpochyby zarazilo několik fanoušků organizace. Na sítích mezi nimi do té doby žádný velký konflikt nebyl. Nyní se spor mezi zápasníky přesunul i na jejich instagramové profily.

„Rozdíl mezi Bendou a penisem obaleným sýrem? Žádný. Oba smrdí, Benda strachem,“ napsal Mikulášek na své instagramové story. „A ještě chvilku mě s*r, tak ti zruším YouTube kanál, zruším ti kartičku k zubaři a i tu kartičku do knihovny ty kr*ple,“ pokračuje. Následně ještě přesdílel jedno story, na kterém jeden z jeho fanoušků vzývá ostatní k nahlašování youtubového kanálu Bendy. „Mikulášek mi bude říkat, že jsem konfident a pak jako sdílí, že mi někdo nahlašuje a udává profil jo? No tak to je frajer,“ říká Benda pro redakci Antiyoutuber.cz.

Sám Benda se redakci svěřil, že moc nechápe, o co Mikuláškovi jde. Může mu podle něj jít o hezkou výplatu, kterou by za zápas s ním dostal. „Nebo jestli je tak vymletý a chce ty tituly v Clashi. U něho bych se asi ani nedivil, ale jako sám nevím. To je jako celý jeho iniciativa,“ říká, že nabídku na jejich společný zápas nedostal ani od vedení Clashe.

Vtipné mu přijde, že ho Mikulášek označuje za konfidenta. Měl po něm totiž podle jeho slov dříve požadovat jakési informace na dalšího zápasníka z organizace. „Když měl zápas se Žralokem, tak mi psal a sháněl informace na Žraloka. Psal mi, ať mu pošlu ty Žralokovi fotky a tak podobně. Tak kdo je tady potom konfident,“ říká Benda.

Prý ani nepřemýšlel nad tím, že by si to s Mikuláškem v kleci rozdal. Momentálně na nadcházející galavečer už soupeře má a v řešení je prý ještě několik dalších lidí, se kterými by se měl utkat na dalších klání organizace. Za dobré peníze by se však jejich společnému zápasu prý nebránil. „Sám se k tomu nehrnu, protože je profík, je lepší než já. Ale jako kdyby přišla nabídka od Clashe a byla by dobře zaplacená, tak já bych se tomu nebránil,“ vysvětluje.

Mikulášek má podle Bendy velice omezenou slovní zásobu. Na to, že by mu zrušil kartičku do knihovny, zareagoval Benda poměrně jasně. „Kartičku do knihovny bych mu spíš jako rád předal, protože jeho slovní zásoba, jeho slovní obraty jsou na úrovni Diega kotlára,“ říká.