Středa 8. května 2024, Den vítězství

Vémola k jedení sushi používá zásadně zřejmě jen vidličku. Při jeho focení se strhla strkanice

Antiyoutuber.cz se vydal na slavnostní otevření asijské restaurace Peony Asian Fusion, aby ochutnal různorodé pokrmy a mořské plody. Na akci se objevil i známý MMA zápasník Karlos Vémola, který si sushi vychutnal pomocí vidličky. Dobrého jídla a pro redaktory neznámých celebrit bylo na události nespočet.
  13:58

Redaktoři z redakce Antiyoutuber.cz se vydali na slavnostní otevření asijské restaurace Peony Asian Fusion na Václavském náměstí, aby společně s Karlosem Vémolou ochutnali všemožné dobroty. Jakožto samozvaní odborníci na catering na akcích hodnotí jídlo na této události jako velice chutné a zajímavé. Známý MMA zápasník přišel pomoct s otevřením nového podniku po boku své manželky Lely a několika dalšími celebritami. Někdejší účastník známé reality show Survivor Adam Raiter se například svěřil, jaký má názor na Vémolu.

@antiyoutuber.cz Slavnostní premiéra filmu Karlos🎥🦁 #antiyoutuber #antisoutubercz #karlosvemola #karlosterminatorvemola #karlos ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Známý není jen díky své účasti v show, ale i zápasu v bojové organizaci Red Face. Ačkoliv se v ní angažoval poměrně aktivně, nyní o ní nemluví zrovna hezky. Podle jeho slov zklamali organizátoři tím, že fanouškům nedodali to, co slíbili. „To bylo trošku šlápnutí vedle, protože jsme měli pocit, že z toho chtějí udělat úplně něco jiného, než se stalo,“ říká Raiter. „Bohužel to je fakt velká ostuda,“ doplňuje. Svojí zápasnickou kariéru však nepověsil na hřebík a odtajnil, že se momentálně rýsuje jeho další zápas s bývalým účastníkem reality show Love Island Kryštofem Novákem.

Vémolu jakožto člověka Raiter prý v lásce moc nemá. Za svoji kariéru a houževnatost si však jeho respekt vysloužil. „Karlos není úplně můj typ člověka a typ vzoru pro ostatní,“ vysvětluje Raiter. Samotný Vémola si akci pravděpodobně náramně užil. Bezpochyby pobavil pár dalších účastníků, když jedl sushi vidličkou.