Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Odveta století je na YouTube první v trendech. Lidé ale mluví o tom, že byl výsledek předem domluvený

Sociální sítě jsou plné příspěvků o odvetném zápase Attily Végha a Karlose Vémoly. Lidé oba zápasníky za jejich výkon chválí, ale někteří zpochybňují výsledek. Podle spousty lidí bylo totiž předem domluvené, že zápas vyhraje Vémola proto, aby mohlo dojít také ke třetímu zápasu. Nyní se čeká na Végha, který se má rozhodnout, zda třetí zápas chce nebo ne.
  12:00

Karlos „Terminátor“ Vémola porazil Attilu Végha, který je po prohře pochopitelně velmi zklamaný. Den po velkolepém galavečeru organizace Oktagon slovenský zápasník na svůj Instagram přidal video, ve kterém všem fanouškům děkoval za obrovskou podporu, kterou mu po zápase vyjadřovali. Osmapadesátý turnaj Oktagonu byl sledovaný a Véghovi přibyly tisíce sledujících. Také Vémola si svým výkonem získal tisíce nových sledujících, které nyní zásobuje oslavnými příspěvky. Podle spousty lidí byl ale výsledek zápasu předem rozhodnutý.

Végh se na Instagramu rozpovídal o tom, jak moc si všech fanoušků za jejich podporu váží, poděkoval sponzorům a mluvil o svých pocitech ze zápasu. Jeho video získalo za den 50 tisíc lajků a lidé Végha opravdu silně podporují. „Fandil jsem, jako člověka i bojovníka si tě vážím, respekt za takové video. Neuvěřitelně pokorný člověk. Byla to slušná řežba. Jedna věc je být vítězem v ringu a druhá věc je být vítězem v životě. Tvá osobnost, pokora, respekt a láska z tebe dělá šampiona. Nevadí, pro nás jsi pořád šampionem ty,“ povzbuzují Végha lidé na Instagramu. Véghova manželka poté přidala fotku, na které je spolu s Véghem a napsala, že je na svého manžela velmi hrdá. Végh je z výsledku zápasu pravděpodobně velmi zklamaný, což se dalo vycítit také podle jeho emotivního vyjádření na Instagramu.

Díky obrovské sledovanosti Odvety století Végh získal za poslední tři dny na Instagramu přes 8,5 tisíce nových sledujících. Také Vémola, který nad Véghem zvítězil, získal za stejnou dobu přes 5 tisíc nových sledujících. Jak už má Vémola ve zvyku, začal své sledující poctivě zásobovat různými příspěvky, kterými oslavoval svou výhru. Také Vémolu lidé opěvují za to, že dokázal Végha porazit a zároveň se loučí s jeho profesionální kariérou. „Nádhera! Obrovská gratulace, Karlosi. Gratuluji, dokázal jsi to. V Oktagonu je jen jeden král. Neuvěřitelný výkon, Karlosi. Byl a také už navždy zůstane králem Oktagonu,“ chválí Vémolu lidé na Instagramu. Vémola se nechal slyšet, že oficiálně ukončil svou zápasnickou kariéru a jediný zápas, který je ještě schopný podstoupit, je třetí zápas s Véghem. Mimo to se už ale v kleci jako zápasník neobjeví.

Vedení organizace Oktagon se rozhodlo, že na oficiálním YouTube kanálu zveřejní zápas Végha a Vémoly. Za necelý den se video dostalo na první místo v trendech a momentálně má přes 600 tisíc zhlédnutí. Lidé jsou nadšení, že se vedení takto rozhodlo, protože ne všichni měli možnost sledovat zápas živě. Mnoho lidí ale organizaci kritizuje. Podle nich byl totiž výsledek zápasu předem rozhodnutí a odveta byla pouze o penězích. „Když chtěli trilogii, aby se vydělaly pořádné peníze, tak byl jasný výsledek předem. V tom posledním zápasu Vémola znovu padne. Prodaný zápas a divím se, že tomu věříte, je to jen marketing. Novotný, ta stará lasička, má opět dolary v očích. Trilogie! To, co předvedl v komentáři, je absolutní disrespekt Attilovi,“ reagují na Odvetu století lidé na Instagramu.

Podle spousty lidí totiž vedení Oktagonu chce na Véghovi a Vémolovi vydělat co nejvíce peněz a šíří se proto názory, že Véghovi tučně zaplatili za to, aby prohrál a mohlo tak dojít k třetímu střetu obou zápasníků. Obrovská kritika se také snesla na hlavu promotéra Ondřeje Novotného. Podle některých lidí prý naprosto zanevřel nad Véghem a nyní se bude snažit co možná nejvíce podporovat Vémolu. Mnoho lidí ale na takové zprávy reagovalo, že je to neprostý nesmysl. Nyní se čeká na vyjádření Végha, který se nechal slyšet, že se za několik dní vyjádří k tomu, zda bude mít o třetí zápas s Vémolou skutečně zájem. Někteří lidé by jistě o takový zápas stáli, ale podle jiných lidí už to nemá cenu. Zápas by prý už neměl takovou atmosféru a oba zápasníci by prý měli odejít do důchodu s remízovým výsledkem.