Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Karel Vémola poráží Al Matavaa | foto: instagram.com

Vémola měl v zápase se soupeřem problémy. Podle některých jeho výkon na Kincla nestačí

Karel Vémola dostal od svého soupeře Al Matavaa několik velmi tvrdých úderů, než se mu ho podařilo dostat s problémy na zem. Lidé jeho výkon kritizují a podle některých nemá žádnou šanci porazit Patrika Kincla. Ten si také Vémolových chyb všiml a k celému zápasu se vyjádřil.
  15:13

Karlos „Terminátor“ Vémola v sobotu 15. dubna podlé očekávání porazil svého soupeře Al Matavaa. Celý zápas skončil dokonce hned v prvním kole. Vémola, který byl jasným favoritem, se však několikrát dostal do velkých problémů. Toho si hodně lidí všimlo a Vémolův výkon se okamžitě stal terčem pochybností. Podle některých lidí byl totiž Vémolův výkon nevídaně slabý a pro jeho dalšího soupeře Patrika Kincla by tak porážka Vémoly mohla být velmi pravděpodobná. Matavao totiž nemá tolik zkušeností jako Kincl, ale i přes to Vémolu velmi ohrozil. Kincl je navíc velmi dobrý nejen v postoji a pokud by Vémola předvedl stejný výkon jako ve svém posledním zápase, Kincl by tak měl jednoduchou cestu k obhajobě svého titulu šampiona.

Sebere KARLOS titul KINCLOVI? ODVETA už 20/05 v @o2arenapraha ️! Lístky již za 990 Kč na OKTAGONMMA.CZ/KINCLVEMOLA2

Click below for translation ↙️

16. dubna 2023 v 16:23, příspěvek archivován: 17. dubna 2023 v 12:53

Podle některých zkrátka Vémola není v takové formě, aby mohl v květnu porazit svého rivala Patrika Kincla. Vémola se před časem nechal slyšet, že zápas s Matavaem potřebuje k tomu, aby se rozehřál a zjistil, jak na tom je. V pozápasovém rozhovoru ale přiznal, že první minuta zápasu byla přesně tím, co nepotřeboval. „Dělal jsem přesně to, co mi můj trenér řekl, abych nedělal. Nehnat se od první minuty, jít na to pomalu. Vrátil jsem se po dlouhé době a aréna byla šílená. Sedm tisíc lidí skandovalo a hnalo mě dopředu, tak jsem to udělal. Šel jsem dopředu a dostal jsem zásah. Když mě trefil, tak mě trochu nalomil a v hlavě se mi zapnul autopilot a ustoupil jsem. Potom jsem šel znovu dopředu a on mě znovu zasáhl,“ okomentoval svůj výkon Vémola, který si prý uvědomuje, že v zápasu s Kinclem takové věci nesmí dělat.

Vémola také řekl, že chyby které udělal, vyžadují okamžitý návrat do tělocvičny, kde bude muset pokračovat v tvrdé přípravě. Po zápase si prý dá pouze den volna, který stráví s rodinou a hned poté se opět vrátí k tréninku. Vémola sice nad Matavaem zvítězil, objevilo se však velké množství komentářů od sledujících Oktagonu, které jsou toho názoru, že Vémola nemá šanci Kincla v chystaném zápase porazit. Když mu totiž dal zabrat tolik nezkušený Matavao, s Kinclem, který je pravděpodobně ve své nejlepší životní formě, ho čekají obrovské problémy a podle některých také jasná prohra.

Who’s gonna win?

➡️LIVE EXCLUSIVELY ON www.OKTAGON.tv

15. dubna 2023 v 22:43, příspěvek archivován: 17. dubna 2023 v 12:54

Vémola je totiž známý tím, že své soupeře poráží nikoliv v postoji, ale na zemi. Matavao ale dokázal jeden jeho pokus o složení na zem úspěšně ubránit a také ho dobře trefovat. Kincl je ovšem daleko zkušenější a proto by měl Vémolu daleko víc ohrozit. Diváci Oktagonu si toho samozřejmě všimli a dali to v komentářích jasně najevo. „Se po*ral ne? Patrik ho musí sundat, to co předvádí je děs. Postoj? To je velký propadák. Búra na Patrika,“ okomentoval Vémolův výkon jeden ze sledujících Oktagonu. Jiní diváci zase komentovali to, že Matavao Vémolu ze začátku zápasu nebezpečně trefoval údery do obličeje. „Za tu chvilku je dobře nahulenej od amatéra, který večer chlastal pivo,“ vysmíval se Vémolovi jiný uživatel Instagramu. Matavao totiž přiznal, že si večer před zápasem zašel do hospody na pivo.

Vémolův výkon ovšem nekritizují jenom diváci. K zápasu se také vyjádřil jeho příští soupeř Patrik Kincl. Ten byl stejně jako většina lidí překvapený tím, že Vémola nepodal hned od začátku tolik sebevědomý výkon, na který je u něj každý zvyklý. „Osobně jsem čekal, že porazit hobby fightera, který si přijel pro výplatu, bude o dost jednodušší záležitost. Navíc od překvapení nebyl úplně daleko. Já si z toho odnáším hned několik věcí. Nejdůležitější je, že se neobjevilo žádné zranění a můžeme směřovat do O2 arény. Také jsme viděli dost chyb, na kterých se teď dá stavět. Dost jich půjde za ten měsíc opravit, ale pár jich na O2 určitě zbude,“ ohodnotil Vémolův zápas Kincl na svém Instagramu. Podle něj také zápas s Matavaem Vémolu spíše rozhodil a neuklidnil.

Souhlasíš s KINCLEM? Patrikova reakce na liberecký zápas VÉMOLA vs. MATAVAO.

ODVETA už za 3️⃣2️⃣ dní! ⏰ Po Liberci jste vzali lístky do @o2arenapraha útokem a prodeje trhají rekordy! ⏱️ KUP si lístek na 20/05 TEĎ na OKTAGONMMA.COM/KINCLVEMOLA2

Click below for translation ↙️

17. dubna 2023 v 12:34, příspěvek archivován: 17. dubna 2023 v 12:54

Patrik Kincl od svého příchodu poráží jednoho soupeře za druhým. Získal také pás šampiona ve váze do 84 kilogramů poté, co o něj připravil Samuela „Piráta“ Krištofiče. Od té doby z něj čiší sebevědomí a všechny ujišťuje, že je z něj teď docela jiný bojovník, než jakým byl v prvním střetu s Vémolou. Kvůli tolik očekávané odvetě se Kincl dokonce vzdal turnaje Tipsport Gamechanger, kde se vítězi podělí o výhru 1 milion euro. Vémola mu totiž natolik leží v žaludku, že je teď odveta s ním to nejdůležitější. Nenechá se prý ale ukolébat výkonem, který Vémola předvedl ve svém posledním zápase. Bude stále tvrdě trénovat a v květnu si chce dojít pro vítězství. K proběhlému Vémolovu zápasu a také k nadcházejícímu střetu mezi ním a Kinclem, se také vyjádřil Pavel Bartoš, šéfredaktor a zakladatel stránky MMA Shorties.

Na Instagramu MMA Shorties se totiž objevila možnost klást různé dotazy. Jeden z uživatelů napsal, že s výkonem, který Vémola předvedl, by v odvetě s Kinclem neměl šanci. „S tímhle výkonem asi ne, ale zase to, že se nepovedl zápas v Liberci, neznamená, že se nepovede v Praze. Naopak si Vémola ten začátek o to více pohlídá, takže bych zatím nedělal předčasné závěry,“ vyjádřil se k celé situaci Bartoš. Podle něj také Kincl dostal díky zápasu cenné informace, které může zpracovat. Teď už tedy záleží na tom, kdo dá více do přípravy a kdo se v zápasu bude držet předem domluvené taktiky. Společnost Tipsport stanovila pro oba zápasníky stejný kurz a to 1,86. Vítěze tolik očekávané odvety se tedy dozvíme 20. května, kdy se velmi napínavý zápas bude konat.