Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Katy Perry v nové reklamě na donáškovou službu Just Eat | foto: youtube.com/c/justeat

Katy Perry se spojila se službou Just Eat. Fanoušci reklamu, která je i na Slovensku milují

Donášková služba Just Eat Takeway přichází s novou reklamou. Spojili se s Katy Perry, která ji nazpívala v několika jazycích a verzích. Chytlavou píseň si fanoušci okamžitě zamilovali. Teď se na sociálních sítích hádají, která z nich je nejlepší.
  19:00

Just Eat Takeway je jednou z nejznámějších donáškových služeb na světě. Působí například v Kanadě, Brazílii, Rakousku, Polsku a na Slovensku. V květnu se firma spojila s americkou zpěvačkou Katy Perry, která pro ně nazpívala píseň k reklamě a fanoušci ji milují.

„Did somebody say Just Eat,“ zní na začátku reklamy. Katy Perry si vyzvedává objednávku u dveří a zpívá o jídle, na které má zrovna chuť a mohla by si ho objednat. Ve videu tančí a chytlavý text doplňují kostýmy inspirované různými pokrmy.

@lucyc_123 as a katy perry fan i have decided to settle this debate once and for all ‼️ argue with me i dare you #katyperry #menulog ##katyperrymenulog#didsomebodysaymenulog #didsomebodysayjusteat ##didsomebodysay#skip #justeat #menulog ♬ DID SOMEBODY SAY.. - lucy

Netrvalo dlouho a fanoušci si ji začali zpívat. Později ale společnost přišla s dalšími verzemi skladby. Služba je dostupná v mnoha státech a ve většině z nich se jmenuje jinak. V Austrálii se jmenuje Menulog, v Kanadě SkipTheDishes a na Slovensku bistro.sk. V každé reklamě se tak zpívá název služby v dané zemi. Slovenská reklama tak začíná otázkou „povedal niekto bistro.sk?“

@spacehorsedq I am turning my back on my country here to tell u that 👎JUST EAT👎 IS MID ‼️‼️‼️ Menulog is my california gal 💅💅💅 @Katy Perry thoughts? #justeat #menulog #drag #afabqueen #dragqueen #makeup #dragmakeup dc: @terbrich ♬ original sound - 𝖙𝖏𝖈𝖆𝖓𝖙𝖇𝖗𝖊𝖆𝖙𝖍𝖊

Katy Perry nazpívala verzi pro Velkou Británii, Kanadu a Austrálii. Fanoušci začali na odlišný začátek okamžitě reagovat a řešit, který z nich je nejpovedenější a zní nejlépe. Rozdělili se tak do tří skupin a na TikToku natáčí videa, proč právě jejich oblíbená verze je nejlepší. Vyhrává mezi nimi původní verze s Just Eat.

@gabs.pam I don’t make the rules sorry #justeat #justeatkatyperry #menulog #didsomebodysaymenulog #didsomebodysayjusteat #didsomebodysayskip ♬ original sound - 𝖙𝖏𝖈𝖆𝖓𝖙𝖇𝖗𝖊𝖆𝖙𝖍𝖊

„Did somebody say Skip? Yes. Skip this version. Wtf is this,“ píše jeden z fanoušků původní verze. „Menulog is the best version. I’m sorry but Just Eat doesn’t sound right," píše další.

Fanoušci reklamu označují za velmi povedenou. Podle některých je to geniální marketing. Všichni si píseň zpívají a mluví o ní. Zároveň si myslí, že spolupráce pomohla i Katy Perry. Reklama má na YouTube téměř 9 milionů zhlédnutí.