Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Kazmův trezor s milionem dolarů. | foto: Antiyoutuber.cz

Trezor, zbraně, ochranka a fronty. Kazma odstartoval soutěž o milion dolarů

Kazma už odtajnil, co znamená jeho tajemný konec filmu v realitě. Do pražských Holešovic umístil trezor, ve kterém je jeden milion dolarů. Ten dostane buď šťastlivec s unikátní kartou a nebo kdokoliv s kartou hrací, komu se podaří zadat správně vstupní kód. Už od včera lidé zkouší své štěstí, zatím bez úspěchu. Redakce Antiyoutuber.cz si za vás přečetla podmínky soutěže, abyste se pak nedivili.
  11:02

Dlouho Kamil Bartošek alias Kazma sliboval, že jeho film skončí v realitě. Co přesně to znamená si téměř nikdo nebyl schopný dlouho představit. Teď už se ví, že jde o soutěž o milion dolarů. Ten teď Kazma v proskleném trezoru umístil na pražské Výstaviště.

Skleněná kostka se moc nedá přehlédnout, jsou kolem ní zábrany a hlídají ji muži převlečení za policisty, kteří v rukou mají napodobeniny zbraní. A hlavně lidé, kteří ve frontě čekají, až budou moct zkusit své štěstí oni.

Zkusíte své štěstí? #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow

17. srpna 2023 v 19:07, příspěvek archivován: 18. srpna 2023 v 11:15

„Jo, určitě budu soutěžit,“ řekl redakci Antiyoutuber.cz jeden z diváků filmu. Jenže k tomu musí člověk vyřešit šifru, kterou dokáže rozkódovat jen, když uvidí film. První lidé, kteří mají Kazmovu kartu, která je pro otevření trezoru potřeba, už zkusili své štěstí, jenže bez úspěchu.

Kazmův tým v pravidlech soutěže tvrdí, že přesné znění šifry nezná nikdo, sestavovalo jí prý několik lidí. Jenže v pravidlech se skrývá i to, že kdybyste trezor náhodou otevřeli pouhým tipem a šifru neznali, máte smůlu a milion dolarů nedostanete. Aby totiž člověk peníze doopravdy dostal, musí organizátorům říct, jak přesně k výslednému kódu došel, tedy popsat jednotlivé části šifry a jak došel k výsledku, který do trezoru následně zadal.

Výjimku má pouze člověk, jehož karta je výherní sama o sobě a žádný kód nepotřebuje. Ten by však k trezoru musel přijít dřív, než někdo se správným kódem. Hlavně nedostane ale ani celý milion dolarů, výhra podléhá zdanění, takže se z částky odečte patnáct procent.

Jak se divákům líbil Kazmův film? #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow

17. srpna 2023 v 15:53, příspěvek archivován: 18. srpna 2023 v 11:23

Zároveň se pak převzetím výhry zavazuje k tomu, že bude Kazmovi a jeho týmu k dispozici k natáčení a dalším aktivitám.

To však spoustě lidí asi moc nevadí. V kinech po celé republice je nával, získat onu výherní kartu touží hodně lidí. „Budu muset jít teda ještě jednou, abych měl šanci vůbec vyhrát,“ posteskl si jeden z diváků, který Kazmův film viděl na pražské Flóře.

Jestli se k trezoru vydáte, ještě to nemusí znamenat, že budete mít šanci kód zadat. Jednak má trezor „otevírací dobu“, zároveň prý kvůli procesu ověřování kódu a načítání karet je celá věc trošku pomalá a nemusí se tak dostat na všechny, kteří ke kostce dojdou.

Část lidí ze sociálních sítí je Kazmovou soutěží znechucená. „Však mu jde jen o to, aby na ten film lidi chodili několikrát. Akorát na tom vydělá, ten milion dolarů je pro něj pak nic,“ píše jeden z rozhořčených lidí.

Témata: Kazma