Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Premiéra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Kazmův film jako veliká přetvářka a výdělečná věc. Po dlouhé době se vrátil, aby vydělal

Předpremiéra nového Kazmova filmu ONEMANSHOW: The Movie byla poměrně překvapivá. Veliká paráda pro nic přilákala stovky celebrit natěšených na veliké odhalení. Redakce Antiyoutuber.cz byla na místě a přináší dojmy z filmu. Film plný product placementu a falešné přetvářky nezaujal a zklamal. Mnohé by zřejmě zajímala reakce Kazmovy partnerky Rosecké.
  12:05

Dlouho očekávaný film Kamila Bartošky alias Kazmy má za sebou předpremiéru. Redakce Antiyoutuber.cz byla na místě a přináší první dojmy. Showman Kazma je známý pro veliká odhalení a zajímavé záhady. Nic takového však v novém filmu nebylo. Snímek se dá jednoduše označit za veliké zklamání a výdělečnou věc. Téměř v každé minutě se objevila značka partnera filmu, z čehož je už zřejmě mnohým jasné, o co Kazmovi šlo. Na dlouhé roky zmizel ze sítí a nyní si přišel pro důchod. Film je převážně zaobalený do romantického klišé a pomoci druhým.

My už Kazmův film viděli a opravdu vše začíná až poté, co vyjdete z kina⚠️ Jste zvědaví o co jde? #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow

15. srpna 2023 v 20:48, příspěvek archivován: 16. srpna 2023 v 11:16

Stovky celebrit ze všech různých okruhů a sfér se sešly na speciální předpremiéře. Až na Shopaholic Adel nechyběl snad nikdo. Tiktokeři, influenceři, herci, zpěváci i zápasníci přišli, aby se nechali okouzlit a zaskočit Kazmou. Věc která se Kazmovi nechat musí, že entrée měl epesní. V luxusním autě oblečený do policejní uniformy přijel před ikonický žlutý koberec, kde se po boku ochranky a krásných slečen vydal směrem do kina. Plný energie procházel skrze novináře a influencery, kteří se ho snažili odchytit a ještě před vstupem do kina zjistit tajné informace.

Před začátkem filmu si nemohl odpustit vcelku humorný žert. Divákům na plátně ukázal prostředníček s tím, že žádný film není a nebude. Při výstupu z i do sálu ho doprovázela bubenická kapela oblečená do klaunským kostýmů. Za nejvíce hlasitého diváka se dá bezpochyby označit Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy. Jeho hlasitý smích a podivné otázky na Kazmu rozhodně zarazily nejednu celebritu v sále. Film začal, sál ztichl a nastala dlouhá část bolestí hlavy.

Z veliké části film působí, jak omluvné video pro jeho bývalou přítelkyni Andreu Kalousovou. Viděla už film jeho nová partnerka Marie Rosecká? Při sledování snímku mě nejednou tělem projel zvláštní pocit, kdy mi bylo i nezajímavé Rosecké lehce líto.

Vzkaz od @kazma_kazmitch.

#ockotv #kazma #onemanshow

15. srpna 2023 v 19:50, příspěvek archivován: 16. srpna 2023 v 11:17

Hraný film povětšinou obsazený neznámými herci působil při sledování velice zvláštně. Věc, která bedlivého diváka bezpochyby naštvala, byl počet product placementu, vyskytující se ve filmu. Téměř na každém produktu ve filmu byla nějaká česká často známá značka. Ta největší, o které také celý film byl, byla sázková kancelář Fortuna.

Bez velkých spoilerů se dá těžko vysvětlit, o čem film byl, ale napovím vám. Nudný příběh s jen pár světlými chvilkami je hlavně o něčem, co už Kazma udělal dávno. Ta pro všechny zajímavá část začíná až v posledních minutách filmu. Filmem velice rezonuje krádež a veliké peníze. Co je tedy jeho principem? Stačí neustále chodit do kina a vyhodit spoustu peněz za lístky.

Na závěr bych všem fanouškům doporučil zvážit nákup lístků. Bez pochyby existuje mnoho lidí, kteří Kazmovi na tuto výdělečnou věc skočí a do kina budou chodit i klidně každý den. Jeden z nich bude bez pochyby influencer známý pod přezdívkou Kluk s kamením. Ten se po před premiéře zamnou stavil s otázkou „Tak budeš chytat?“. Nejdříve jsem myslel, že mě zve na lov fotek celebrit, ale následně mi vysvětlil, že má v plánu se do kina ještě zřejmě několikrát vrátit.