Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Je Kazma zpět? | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Je Kazma zpět? Na TikToku se objevil záhadný účet odkazující na One Man Show

Už je to nějaký ten pátek, co známý bavič Kamil Bartošek alias Kazma zveřejnil poslední One Man Show. V posledních měsících se však začalo diskutovat o jeho návratu. Na sítích se totiž začala objevovat zvláštní videa odkazující právě na něj. Nyní se na zřejmě oficiálním TikTok účtu show stalo něco zvláštního.
  17:00

Kamil Bartošek alias Kazma byl mnohými považován za jednoho z nejlepších showmanů u nás. Jeho známá One Man Show získala obrovský úspěch a oblibu u fanoušků. Téměř každý díl nadchnul často až několik milionů diváků jeho originalitou a nádechem tajemna. Je tomu ale už téměř tři roky, co Kazma zveřejnil poslední díl a fanoušci už měli pocit, že odešel do důchodu. Že skončil oznámil i na svém Instagramu. Za posledních několik měsíců se však na sítích začalo objevovat čím dál více záhadných videí odkazujících právě na něj. Před pár dny se na TikToku objevil dokonce nový záhadný účet s názvem The Final Game, který lehce navozuje pocit, že by za ním mohl stát právě Kazma.

@the_final_game

IT´S COMING…

♬ původní zvuk - THE GAME

Ačkoliv by si zřejmě valná většina přála nějaké veliké odhalení a návrat Kazmy na scénu, je toho už moc. Veliká záhada kolující po internetu s názvem Kdo je Dana vyvolala v mnoha uživatelích naději, že se jedná o nový projekt Kazmy. Veliké zklamání tedy nakonec pocítila většina, když zjistili, že se jedná o vcelku neúspěšný projekt, se kterým nemá mít Kazma nic společného. Na této záhadě se přiživilo mnoho uživatelů, společně i se známým tvůrcem Mikýřem. Teorií a případných rozřešení bylo až tolik, že už některé přestalo bavit tyto falešné záhady řešit.

Tomu, že Kazma má v plánu vydat nový projekt, naznačovala krátká ukázka z kina, která kolovala po TikToku. V ní Kazma seděl v pohodlném křesle a kouřil doutník. „Nečekali jste, že se někdy objevíme v kině, že ne?“ pronáší Kazma. Na konci spotu pak jen velkým nápisem stálo „One Man Show The Movie v kinech 2023“. Ačkoliv fanoušci věděli, že s Danou nemá Kazma nic společného, pochopili, že zřejmě stejně něco chystá. Dle dosavadních vodítek by tak měl ještě tento rok vydat svůj vlastní film.

@the_final_game

IT’S COMING…

♬ původní zvuk - THE GAME

Jsou to zhruba už ale čtyři měsíce od tohoto spotu a žádné nové informace o filmu zatím na světě nejsou. Tedy až do té doby, než se na TikToku před pár dny objevil již zmíněný záhadný účet. V prvním pár sekundovém videu se pouze objevilo záhadné logo. Nejedná se o klasický žlutý trojúhelník, který reprezentuje One Man Show. Stále se jedná o obrácený trojúhelník, avšak protnutý dvěma čárami. Tomu, že by zatím mohl stát Kazma, nasvědčuje víc věcí. Hned první je ta, že stejné logo má samotný Kazma u sebe na Instagramu v příspěvku, ve kterém oznámil, že končí. To samozřejmě není sto procentní důkaz. Takové logo se dá jednoduše zduplikovat a ukrást.

Uživatelé v komentářích pod videi z tohoto účtu také vyjadřují své zmatení z toho, že mají přihlášený odběr. „Proč ten účet ku*va sleduji? V životě jsem to neviděl,“ píše jeden uživatel. Podobně se s tímto svěřilo i několik dalších. Je tedy možné, že by se mohlo jednat o bývalý TikTok účet One Man Show, který vymazal všechny videa a změnil si název.

V dalším videu je záběr na obrovský bilboard na dálnici, který by se dle komentářů měl nacházel u Hradce Králové. Na něm se opět vyskytuje již zmíněné záhadné logo, přičemž ve videu rychle problikávají různá náhodná písmena. Do pozadí také anglicky mluví neznámý muž hluboce upraveným hlasem. „Můžete mi prosím věnovat pozornost?“ říká. Na maličkou chvíli ve videu také problikne věta „hra přichází“.

@the_final_game

COMING SOON…

♬ původní zvuk - THE GAME

V třetím a posledním videu autoři účtu opět ukážou velký bilboard s logem doprovázející mužský hlas pronášející stejnou větu. Tentokrát ale záhadných symbolů ve videu problikne daleko více. Na malinkou chvilku se ve videu ukážou také různé nástěnky, na kterých je vyvěšený plakát s logem doprovázející název města ve kterém se zřejmě vyvěšený plakát nachází.