Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Kazma dorazil na galavečer Clash of the Stars. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Zakopal Kazma další auto? Pořád slibuje nějaké odhalení, zatím je to spíš hádanková agónie

Zvědavost, kterou v poslední době spustil neznámý účet prezentující velké odhalení Kazmy, pokračuje. Výherce Kazmova zakopaného Range Roveru přidal zvláštní fotku se štírem a trojúhelníkem, do spiklenecké teorie se přidává i Shopaholic Adel a youtuber Marley.
  9:00

Kamil Bartošek alias Kazma si už znovu vynucuje pozornost. Každý den se na sociálních sítích objevují další a další videa, která rozebírají videa z účtu nazvaného Já jsem Dana. Tomu, že jde o Kazmův projekt a nejspíš tedy o další vývar z One Man Show, nasvědčuje grafika a symboly, které se ve videích objevují. Teorií o tom, co celý projekt znamená, je několik. Poslední dny se stále více sledujících shoduje na tom, že jde o další zakopané auto.

Kazmův Range Rover byl už sice vykopán a následně bylo nálezci předáno milion korun, které výherce použil pro rehabilitace svého bratra, jenž byl po operace páteře, ovšem sám Kazma na konci celé show řekl, že všechno může být ještě docela jinak.

Kvůli tomu se začalo spekulovat o tom, zda objevený Range Rover byl opravdu ten samý, který nechal Kazma zakopat. Diváci si totiž všimli mnoha nesrovnalostí, například že na záběrech při ukládání auta do země byl Range Rover polepen foliemi kvůli izolaci, ovšem při vykopání byl bez nich. Začaly se tak množit konspirační teorie o tom, že se jedná o zcela jiné auto a že celý příběh má nejspíš pokračování.

Po vytvoření účtu, kde se objevují videa s dívkou Danou, která je ve skutečnosti modelka jménem Alina, a také se záhadným mužem, což je pravděpodobně sám Kazma, jenž říká, že plánovaný odpočet odhalení byl právě zrušen a že k vyjasnění dojde ve chvíli, kdy na to bude internet připravený, kolují internetem další spekulace o novém hledání pokladu.

„Může to být kdykoliv. Zítra, za týden, nebo třeba za měsíc. Do té doby pozorně sledujte to, co se na českém internetu děje a rozlišujte dobro od zla,“ sdělil záhadný muž ve videu, tedy zřejmě sám Kazma, který se evidentně nevzpamatoval z toho, že mu skončila One Man Show.

Na Instagram Jakuba, tedy muže, který Kazmův Range Rover s penězi našel, se nyní objevila pro mnohé zajímavá fotka. Je na ní Kazmův trojúhelník a modrý štír. Následně si Jakub svůj profil skryl před veřejností. Štíra si většina lidí spojila s českým youtuberem Marleym, který má doma škorpiony a štíra má také na své profilové fotce na Instagramu.

chápete z toho něco???? #jajsemdana#kazma#kdojedana#indicie#oms

8. února 2023 v 9:08, příspěvek archivován: 8. února 2023 v 9:08

„Mám jich pět, nemazlím se s nimi, i když tento druh není jedovatý, je z deštného pralesa,“ řekl Marley ve videu.

Marley, občanským jménem Matěj Balcárek, je youtuber z Moravy a točí různorodý obsah. Na platformě YouTube má 354 tisíc sledujících a na Instagramu 103 tisíc sledujících. Za svou youtuberskou kariéru nasbíral na svých videích už skoro 56 milionů zhlédnutí. Že má youtuber Marley něco společného s Kazmou je zatím jen teorie, ale není vyloučeno, že právě Marley zapadá do Kazmova promyšleného plánu.

Tento „promyšlený plán“ spíš zatím vypadá jako splácání pátého přes deváté.

Nejčastěji se na internetu rozebírají čísla, která se ve videích spojených s Kazmou objevují. Jedním z nich bylo datum zásnub kontroverzní tiktokerky Shopaholic Adel a jejího přítele Davida Pražáka. Adel však řekla, že o žádné spojitosti s Kazmou nic neví a znovu to zopakovala u Jaromíra Soukupa na Barrandově. Druhým číslem, které lidé na internetu řeší, byl označený zakopaný kontejner, v němž byl do země uložen Range Rover a v jeho kufru milion korun.