Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Nový projekt Kazmy | foto: Tiktok.comAntiyoutuber.cz

Záhadnou Danu lidé označují za nový projekt Kazmy. Dle vodítek v něm půjde i o Shopaholic Adel

Je to tady. Nový projekt, za kterým by dle mnohých mohl stát Kazma, je zřejmě tu a veřejnost se nemůže dočkat o co jde. Na TikToku se objevila videa od jisté tvůrkyně, která si říká Dana. Moc toho neříkají a vyvolávají spoustu otázek. Pozorný divák si však všimne několika vodítek, která odkazují na Kazmu, ale i Shopaholic Adel.
  12:43

Slavný bavič a moderátor One Man Show Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch oznámil v prosinci minulého roku, že odchází z internetu. Nikdo nechápal proč. Jeho videa dosahovala milionů zhlédnutí a jeho oblíbenost byla neskutečná. Delší dobu však nevydal nový díl, a tak se s jeho odchodem většina fanoušků smířila.

Vše kolem toho je však velice zvláštní. I když na svůj Instagram napsal, že skončil, tak zároveň hned dodal, že se vrátí až nastane správný čas. Tím vyvolal jisté domněnky v hlavách veřejnosti o tom, že všemu ještě není konec a že jeho návrat bude velkolepý.

S novými indíciemi, které se objevily na TikToku, se otevřela veliká debata o tom, že ten správný čas už možná nastal. Pod jménem „Já jsem Dana“ vydal jeden TikTok účet dvě videa. Jejich zvláštnost a nejasnost je pro sledující natolik veliká, že se v komentářích dohadují o tom, že za tím nemůže být nikdo jiný, než Kazma.

@jajsemdana

Ahoj, já jsem Dana a zatím vám neprozradím, kdo jsem. 8.2.2023 přijde oficiální odhalení na webu.

♬ původní zvuk - Jájsemdana

Mnoho vodítek tomu skutečně nasvědčuje. V prvním videu se ukáže krásná slečna, která prohlásí jedinou větu. „Ahoj jsem Dana,“ řekne. Na tom není vcelku nic zvláštního. Zajímavé jsou ve videu však jiné věci.

Malých čísel a písmen v pozadí videa si všimne málo lidí. Ten, kdo si však vzpomene na poslední díl Kazmy, ve kterém zakopal své auto, si možná vzpomene, že to auto bylo v kontejneru. Ten měl zvenku napsaná různá čísla a písmena. Ty stejné znaky, tedy „22G1", se také objevují v pozadí záhadného videa.

Pod videem jde těžko najít komentář, který by nebyl o Kazmovi. „Že by teď Kazma zakopal Danu? A celé Česko ji bude hledat,“ napsal do komentářů pod video jeden uživatel.

Druhé video, které tajemný účet zveřejnil, je pro diváky zajímavější zdaleka víc. Je totiž spojováno se známou bizarní influencerkou Shopaholic Adel. „Ahoj, já jsem Dana a nekandiduji na prezidentku,“ je věta kterou žena pronese ve videu. Opět se jedná o nejasnou zprávu, která jde těžko rozluštit. Co však je velmi zajímavé jsou opět malá čísla na pozadí videa. Čísla ve videu, tedy „7369", jsou také čísla, která jsou spojená s Adel. Stejné číslo měla totiž Adéla připnuté na hrudi, když se před lety neslavně objevila v pěvecké soutěži Superstar.

@jajsemdana

Prezidentka nejsem. Již brzy se ale dozvíte pravdu. Pozorně sledujte tuto show.👁

♬ original sound - Jájsemdana

Na konci videa se zároveň objeví věta, která celou teorii podporuje.

„Již brzy se dozvíte, kdo je naše superstar Dana,“ stojí ve videu. To sledující nepřešli bez povšimnutí. „Pozastavilo mě tam slovo superstar, takže se můžeme těšit, že Kazma zas udělal nějakou kulišárnu v superstar tipuji,“ zamýšlí se v komentářích pod videem jedna uživatelka. Jsou to tedy už dva odkazy spojené s Adel a českou show Superstar.

V každém videu, i v popisku profilu je odkaz na stránku jajsemdana.cz . Na ní se nachází fotka Dany s odpočtem, který vyprší 8. února tohoto roku. „Kdo je Dana? To se dozvíš na tomto webu již za...,“ odkazuje věta na webu k odhalení Dany. Web má zaregistrovanou doménu od začátku ledna a stojí za ní jistý Josef Vašek.

Když Kazma oznámil konec své kariéry, sdílel na svém Instagramu několik příspěvků. V jednom se nachází záhadný znak ve tvaru trojúhelníku obsahující dvě křížící se čáry. Podobný znak se dá najít i na stránce slenderverse.fandom.com.

„Používá se jako varovné znamení, které má kohokoli odradit od oblasti, kterou Vysoký muž často navštěvuje,“ popisuje web význam znaku. Jestli se jedná o spojitost s Kazmou, či pouze náhodu nikdo netuší. Všechna tyto záhadná vodítka však vzbudila na sociálních sítích veliký poprask.

Nový projekt Kazmy

Témata: Shopaholic adel