Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Kazma se ukázal sám na otevření luxusní parfumerie. | foto: Herminapress

Kazma končí na sociálních sítích. Prý si už vydělal dost, naznačil ale i možný návrat

Kazma končí na internetu. Tedy alespoň to tvrdí na svých sociálních sítích. Prý už si vydělal dost peněz, aby nemusel pokračovat. Fanoušci však tomu, že by Kazma z veřejného prostoru zmizel, příliš nevěří. Myslí si, že jde o další projekt.
  10:14

Několik let patřil Kamil Bartošek alias Kazma k nejvýraznějším postavám českého internetu. Jeho mnohdy šílené a překvapivé díly jeho One Man Show sledovala téměř celá republika. Rozruch kolem něj však začal postupem času opadat a v poslední době příliš vidět nebyl.

Teď Kazma na sociálních sítích oznámil, že končí. „Odcházím ze sociálních sítí. Díky všem, kdo jste mě sledovali. Vydělal jsem dostatek peněz, abych to už nemusel dělat,“ napsal Kazma do příspěvku na Instagramu. Následně přidal příspěvky i na Facebook a Twitter. „I’m done. I’ll be back when the time is right,“ stojí na fotce, kterou na další sítě přidal. Tím tak trochu naznačil, že by jeho odchod nemusel být definitivní a jednou se vrátí. Tak to vidí i jeho fanoušci. „Jsem zvědavá na výsledek, těším se,“ píše jedna z fanynek a předjímá tak, že Kazma nejspíš něco chystá. Fanoušci spekulují například o nějakém obsahu spojeném s fotbalovým mistrovstvím světa.

Na Kazmových sociálních sítích bylo poslední dobou poměrně ticho. Instagramový profil má soukromý, na Facebooku sdílel hlavně nadaci, která pomáhala pořádat benefiční koncert pro organizaci ALSA, která pomáhá pacientům s ALS. Mimo to promoval svůj merch.

V posledních měsících se o něm mluvilo i ve spojitosti s influencerkou Maru Roseckou, se kterou měl údajně navázat milostný vztah. Objevil se i na tiskové konferenci a galavečeru Clash of the Stars. Spolumajitel organizace Tomáš Linh Le Sy opakovaně zmiňoval, že právě Kazmu by jednou v kleci na galavečeru rád viděl. Oficiálně však nikdy zatím potvrzený nebyl.

Zda se Kazma vrátí nebo ne není zatím jasné. Fanoušci však nevěří, že by jejich oblíbený tvůrce zmizel z internetu navždy.