Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Kazmův trezor s milionem dolarů. | foto: Antiyoutuber.cz

Zazvonil zvonec a Kazmově soutěži je konec. Podle lidí je to celé fiasko, o dolary na poli se nikdo nepral

To, co vypadalo, že nikdy nenastane, je tu. Kazma vypustil z nebe milion dolarů a jeho soutěž o peníze je tak zřejmě u konce. K zemi se bankovky snášely u jeho monumentu u Lysé nad Labem, kde je do igelitek pěchovaly stovky lidí. Nikdo se u toho nepopral a internetová veřejnost cení, že už je to celé u konce. I když to prý bylo tak trochu fiasko.
  15:00

Sága Kamila Bartoška alias Kazmy a jeho milionu dolarů je u konce. Snad, jak doufá valná část české veřejnosti. Když nikdo nevyluštil šifru ani trezor s penězi neotevřel výherní kartou, Kazma po dnech mlčení oznámil, že peníze dostanou lidé a zároveň teoreticky, pokud budou mít dobré srdce, i dobročinné sbírky na platformě Donio.

Kde peníze vyhodí z kontejneru, který dopraví vrtulník, Kazma veřejně neřekl, pro takovou informaci bylo potřeba zaregistrovat číslo herní karty, které se rozdávaly před promítáním filmu ONEMANSHOW: The Movie. Nakonec šlo o lokaci, která se tak trochu dala očekávat, monument, který Kazmův tým vystavěl u Lysé nad Labem.

A došlo k tomu právě v neděli 22. října. Podle zpráv z místa bylo přítomných pár stovek lidí. Ti přišli vybaveni poctivě, měli igelitky, do kterých byli odhodlaní peníze pěchovat. Na TikToku je několik videí, které situaci na místě zachycují. „Tak na dovolenou to není, ale zážitek super,“ píše ke svému videu uživatelka Erika. Sama prý posbírala 140 dolarů.

@erikapar90 Tak na dovolenou to neni,ale zazitek super ❤️❤️❤️#kazma #onemanshow #moneyrain #fy ♬ Cizí zeď - ONEMANSHOW Foundation

Sbíral i influencer vystupující pod pseudonymem Rošťák Svobík. Ten se válí v poli, bundu má plnou dolarů a směje se. Zatím to vypadá, že se na poli nikdo nepopral. Lidé sbírali poměrně v poklidu.

@rostak_svobiik Kazmooo JÁ MÁM PRACHY 💰💰 #rostaksvobik #kazma #onemanshow ♬ původní zvuk - rošťák Svobík

Na sociálních sítích se ale mnozí uživatelé na Kazmu zlobí, že zprávu o tom, kde peníze sešle z nebes, neposlal dřív. Mnozí tak k monumentu neměli prý vůbec šanci stihnout přijet. Jiní prý zprávu nedostali vůbec. „Mému bráchovi mail nepřišel vůbec a to kartu registroval,“ tvrdí jeden z nich.

Jestli je tohle doopravdy konec nebo Kazma s něčím ještě přijde, to se uvidí. Záběry ze soutěže, kde nikdo nevyluštil šifru a z následného lovení peněz by se měli objevit v připravovaném filmu.

Podle mnohých je to zkrátka celé fiasko a jsou rádi, že je již konec. „Absurdnost vrcholí tím, že Kamil s megafonem baví dav dětí, lepší vizuál neexistuje,“ glosuje celý konec soutěže na platformě X uživatel Jan Šebek.

Témata: Kazma