Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Kid Ajvn přiznal závislost na gamblingu | foto: Instagram

Ivan Kloc alias Kid Ajvn tvrdil, že do jeho podcastu přijde Justin Bieber. Ukázalo se, že lhal

Podcaster Kid Ajvn své fanoušky nedávno šokoval. Na svém Instagramu zveřejnil video, které mělo dokazovat, že pozvání do jeho podcastu přijal zpěvák Justin Bieber. Někteří se těšili, většina mu ale nevěřila a brzy se ukázalo, že je video falešné. Už po několikáté si tak ze svých fanoušků vystřelil.
  12:00

Ivan Kloc, známý pod přezdívkou Kid Ajvn, je český podcaster a influencer. Jeho podcasty se v poslední době staly velmi oblíbené a hostem byla většina populárních osobností českých sociálních sítí. Ve středu svým fanouškům oznámil, že jeho pozvání přijal Justin Bieber a rozhovor by se měl natáčet příští rok.

„V roce 2023 pro vás chystám brutální překvapení,“ píše Kloc v popisku svého videa na TikToku, kde fanouškům ukazuje část konverzace s Justinem Biebrem. Jde vidět pouze hlasová zpráva, kterou mu údajně zpěvák poslal. Fanoušci začali okamžitě spekulovat, zda se mohou těšit na rozhovor s Bieberem. Kloc následně odkazoval na vyjádření na Instagramu, které mělo přijít večer toho stejného dne.

@kid_ajvn

v roce 2023 pro vás chystám brutální překvapení, odhalení dnes večer ve stories u mě na instagramu

♬ Polozhenie - Ravens Rock

Kloc zveřejnil video, ve kterém nahrává obrazovku a přehrává hlasové zprávy, které si údajně s Bieberem vyměnili. Zpěvák mluví o svém vztahu k náboženství a Kloc odpovídá, že mu naprosto rozumí. Dvojice si podle zveřejněného videa také vyměnila několik zpráv. Bieber by chtěl do Prahy přiletět v březnu a při té příležitosti také poskytnout rozhovor. Vše už prý domluvil se svým manažerem.

Mnoho fanoušků ale bylo rozpačitých a videu nevěřili. „Nejlepší na tom je to, že tomu hodně lidí věří a ještě to sdílí,“ směje se jeden z komentujících. „Nechápu, proč si vymýšlíš. Už je to fakt trapné,“ píše další. Ač se objevilo několik pochvalných reakcí, většina sledujících se shoduje, že video jednoduše nemůže být opravdové.

Brzy se začaly objevovat komentáře, které odkazovaly na rozhovor Biebra, ze kterého byla hlasová zpráva vystřižena. Zhruba před půl rokem byl hostem The Ebro Show, kde říkal totožnou větu jako ve videu Kloce. Aktuálně je tedy jasné, že je smyšlené a světoznámý zpěvák se v jeho podcastu pravděpodobně podle fanoušků neobjeví.

„Co se týče toho Biebra, tak další update bude v prosinci. Miluju ty reakce,“ píše na svém Instagramu. Jiné reakce se od něj fanoušci nedočkali.

Mnoho z nich také upozorňovalo na skutečnost, že to není poprvé, kdy si podcaster vymýšlel, že je v kontaktu s nějakou z celosvětově známých osobností. Nedávno například tvrdil, že ho na svém instagramu sdílel americký rapper Eminem.

O den dříve také zveřejnil snímek obrazovky, kde předstíral, že jeho podcast vychvaluje Elon Musk. Tehdy však podle fanoušků bylo evidentní, že pouze vtipkuje.

Témata: Kid Ajvn