Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Kid Ajvn přiznal závislost na gamblingu | foto: Instagram

Po summitu připravuje Kid Ajvn tiktokový bootcamp. V Peci pod Sněžkou za 97 tisíc

Tiktokový summit má své pokračování. Po online setkání přichází jeho tvůrci s kempem, tentokrát už s osobním setkáním. Trvat má tři dny, dalších šest měsíců pak budou organizátoři účastníkům asistovat s tím, jak se na TikToku prezentovat. To celé za 97 tisíc korun.
  11:17

Tiktokový summit má své pokračování. Po online setkání přichází jeho tvůrci s kempem, tentokrát už s osobním setkáním. Trvat má tři dny, dalších šest měsíců pak budou organizátoři účastníkům asistovat s tím, jak se na TikToku prezentovat. To celé za 97 tisíc korun.

Tiktokový summit od influencera Ivana Kloce alias Kid Ajvna a jeho přítelkyně Lery už dávno skončil. Dvojice se však rozhodla v učení lidí o umění TikToku pokračovat. Všem, kteří se na summit, který se konal zcela online, přihlásili, teď chodí maily, které zvou na další akci. Tentokrát jde o takzvaný bootcamp, tedy osobní setkání, které by mělo být plné intenzivního učené a získávání informací.

„V rámci naší TIK TOK MASTERY nabídky jsme otevřeli možnost 1-on-1 spolupráce přímo s námi na tvorbě a budování vašeho TikTok profilu a všech marketingových materiálů, včetně tvorby videí, získávání sledujících a všeho dalšího,“ zve personalizovaná zpráva. O co jde? O třídenní setkání v Peci pod Sněžkou. S Kid Ajvnem, Lerou a teoreticky dalšími devíti lidmi. Celá akce je totiž omezená, přihlásit se může kdokoliv, organizátoři si ale vyberou jen desítku účastníků.

Aby se člověk na kurz dostal, musí vyplnit dotazník. V tom odpovídá například na otázky kolik má v mailing listu kontaktů, jaké je měsíční revenue a podobně. Dotazník slouží jako jakási žádost o pozvánku na vstupní hovor. Ten dle mailu musí podstoupit každý, kdo se chce na bootcamp dostat.

Samotná akce se koná v Peci pod Sněžkou a jak sami organizátoři upozorňují, není to levná zábava. „Tato forma spolupráce není pro každého. Nestojí málo peněz (konkrétně 97 tisíc korun). A účastníky si pečlivě vybíráme,“ stojí v nabídce. Na rozdíl od předchozích akcí, kdy byla cena summitu a kurzu vyčíslena na závratné částky, ovšem s velikou slevou, se tu o žádné slevě nemluví. Případný zájemce by si tak musel nejspíš doopravdy připravit téměř sto tisíc korun.

Dle mailu by se akce měla konat v Grand Hotelu Hradec, alespoň to naznačuje fotografie hotelu, která je ke zprávě v nevelkém rozlišení přiložená.

200 způsobů jak vydělávat

Na bootcamp zve dvojice poměrně intenzivně. V posledním mailu z pondělního dopoledne pak tvrdí, že víc než polovina míst už je zabraných. „Aktuálně nám na stole leží 6 žádostí. 4 z nich jsou potvrzené. Další hovory nás čekají,“ píší organizátoři.

Redakce antiyoutuber.cz se spojila s jedním z účastníků TikTok summitu s otázkami, zda mu takový bootcamp dává smysl. „Pokud by na bootcampu měl člověk dostat doopravdy to, co se píše, tedy intenzivní předávání informací a následné půlroční vedení, asi to smysl dává. Hlavně, když máte byznys, pro který by TikTok mohl být přínosem. Jenže z mé zkušenosti jsem něco takového čekal už od summitu a má očekávání se příliš nenaplnila. Zatím teda přihlášku posílat nebudu,“ řekl účastník summitu Tomáš, který sám podniká.

Jak sám uvedl, součástí programu není pouze třídenní výlet do Krkonoš, ale mělo by to být i následné půlroční vedení a pomoc přímo od Kid Ajvna a Lery.

Na svůj program zve Ajvn i na svém TikToku, který jinak plní spíše obsahem ze svého podcastu a z účasti na třetím galavečeru Clash of the Stars. Tvrdí, že vydělávání na TikToku není pouze o streamování, ale že on a Lera našli způsobů, jak v aplikaci vydělávat, přes dvě stovky.

@kid_ajvn

PDFko zdarma stáhneš na ttsummit.cz/darek 🚀⚡️ inspiruj se sám! :) dneska začíná zároveň 5. den našeho tiktok summitu s dalšími speakery, který je také zdarma. Registrace v bio 🔔

♬ Polozhenie - Ravens Rock
Témata: Kid Ajvn