Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Sebastien Fencl | foto: instagram.com

Sedmnáctiletý chlapec naštval českou veřejnost. Jsi mix Mariánka, Revolty a Tatea, píšou mu lidé

Odmítl deset tisíc, skočil do ledové vody a vysmál se známému youtuberovi. Sedmnáctiletý mladík se vydal do rozhovoru ke Kid Ajvnovi a poštval proti sobě valnou většinu sledujících. Promluvil o své práci a zkritizoval Ajvna. Nepříjemný Jon Mariánek smíchaný s Andrew Tateem a Marcusem Revoltou, píšou lidé.
  13:48

Známý youtuber a podcaster Kid Ajvn v jednom ze svých novějších videí vysvětloval sledujícím, jak prospěšné je pro člověka otužování. Při natáčení ho napadlo oslovit náhodného kolemjdoucího a nabídnout mu deset tisíc korun, když skočí do ledové vody. Sedmnáctiletý Sebastien Fencl peníze odmítl, ale do vody skočil. Jeho chování bylo podle sledujících nepochopitelně zvláštní a namyšlené. Většina také hovoří o tom, že šlo o nahranou scénku a že Ajvn byl s chlapcem předem domluvený. Nyní se mladík objevil v jeho podcastu, což jeho osobnost ukázalo ještě o něco víc.

„S deseti tisíci kámo chodím na snídani. Já to udělám zdarma, když tam dáš můj Instagram,“ říká chlapec ve videu a svléká si oblečení. Po celou dobu kdy byl ve vodě a mimo ni, se podle sledujících choval namyšleně a nepříjemně. „Zvládl by to každý z vás. Nechápu, proč na to čumíte,“ říká mladík na konci videa. Kritiku v komentářích pod videem neschytal jen on, ale i samotný Ajvn. Lidé mluví o tom, že se s ním předem domluvil. „Já jen doufám, že to s tím týpkem bylo jen nahrané, protože jestli se takhle někdo chová normálně, tak je to na instantní kopačku,“ komentuje video jeden z lidí na YouTube. „Dobře nahraná komedie na konci,“ píše další.

Ačkoliv se chlapec obul i do samotného Ajvna, podcasterovi to zřejmě nedalo, a pozval si ho k sobě na rozhovor. Proč odmítl deset tisíc korun, když nakonec do vody stejně skočil? „Tak co by udělal každý? Každý by to odmítl, nebo by přijal deset tisíc. A já nejsem každý, tudíž jsem to udělal. Deset tisíc sis nechal, a já je nedostal, protože je nepotřebuji,“ vysvětluje Fencl. Podle lidí se chlapec snaží prezentovat jako úspěšný byznysmen, který ví, jak to ve světě chodí. Někteří ho přirovnávají k známému youtuberovi JonuMariánkovi a podnikateli Marcusi Revoltovi. „Borec má reálně větší ego než Mariánek,“ komentuje jeden z lidí na YouTube.

Fencl v jeden moment rozhovor obrátil a začal pokládat otázky Ajvnovi. Zeptal se ho, jestli si myslí, že jeho tvorba působí seriózně. Obul se do něj, že natáčí rozhovory hlavně se známými slečnami a OnlyFans tvůrkyněmi. Podle něj by bylo zřejmě lepší, aby si do rozhovorů zval jen muže. „A proč nemáš nejsledovanější podcasty třeba s nějakým seriózním chlapem, byznysmenem, něco takového?“ konfrontuje Fencl Ajvna. „Jako já znám odpověď. Jenom chci, aby sis odpověděl sám,“ přerušuje Ajvnovu odpověď.

Fencl v rozhovoru často říká velice nesmyslné věci, které jsou založené na nepravdě. Ajvna konfrontoval například s tím, že necení, že má nejsledovanější podcasty s OnlyFans tvůrkyněmi. Takové prohlášení však nedává vůbec smysl. Ajvn na svém kanále nemá jediný podcast s takovou slečnou. Jediný rozhovor tohoto typu, který natočil, byl s Valerií Holákovou alias Xholakys. Ten však musel prý smazat.

Že má Fencl veliké ego, je zřejmé. V podcastu se dokonce označil za nejchytřejšího člověka u nás, co se věnuje sociálním sítím. Prakticky všechny české tvůrce a hlavně youtubery označil za hloupé. Jakou konkrétně dělá práci, mu trvalo vysvětlil poměrně dlouho. Údajně se stará o sociální sítě několika českým tvůrcům. „Moje práce je YouTube stratég, idea maker na sociálních sítích. Moje práce spočívá v tom, vymyslet pozadí videa, domluvit lidi do toho videa a teď to, o co se česká scéna nezajímá,“ vysvětluje, že lidi jako on stojí za známým youtuberem, říkající si Mr. Beast.

podcast s mlaďasem se trochu urval ze řetězu… to musíte videt právě vyšlo na YouTube, odkaz ve story

6. března 2024 v 17:14, příspěvek archivován: 14. března 2024 v 11:50

Humorné lidem přijde například to, že se naváží do Ajvna za to, že má natáčet rozhovory s OnlyFans tvůrkyněmi. On má však údajně pracovat pro youtubera říkající si Práža, který se takovému obsahu nejednou věnoval.

Témata: Kid Ajvn