Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Kim Kardashian | foto: Profimedia, Sotheby’s Jewels/@sothebysjewels/InstagramProfimedia.cz

Kim Kardashian zničila muži život, aby ze sebe mohla mít emotikony. Na případ upozornil na TikToku

Kim Kardashian zničila muži život, aby ze sebe mohla mít emotikony. Alespoň to tvrdí David Liebensohn. Jemu prý Kardashian ukradla prvotní nápad s aplikací a zaregistrovala ochrannou známku bez jeho jména. On se na celou situaci teď rozhodl upozornit pomocí TikToku.
  12:50

Kim Kardashian je jednou z nejznámějších amerických osobností. Modelka a podnikatelka v minulosti měla také svou aplikaci Kimoji, ve které byly dostupné emotikony s tématikou Kardashian. Na TikToku se nedávno začala objevovat videa, ve kterých muž říká, že mu Kardashian zničila život. Tvrdí totiž, že původním tvůrcem Kimoji je on.

David Liebensohn je muž, který stojí za webovou stránkou kimkardashianruinedmylife.com. Proč? Prý je totiž původním tvůrcem aplikace Kimoji. Všechno začalo už zhruba před deseti lety. Liebensohnova společnost vyvíjela aplikaci Censorgram, ve které jste si mohli nastavit určitá slova nebo emotikony, u kterých jste chtěli, aby je Instagram automaticky mazal. Kardashian byla údajně velkým fanouškem a tehdy Liebensohna oslovila sama s tím, že chce být tváří aplikace.

�� #Konmoji #kancelthekardasians #kimkardashian #krisjenner #kimoji #kardashians #jenners #kyliejenner #fraudsters ##explore #fyp #viral #foryou #kimkardashianruinedmylife

3. dubna 2023 v 13:06, příspěvek archivován: 3. dubna 2023 v 13:06

Následně se setkal s ní a s Kris Jenner v jejich domě a na konci schůzky údajně Liebensohn představil prvotní nápad vzniku aplikace Kimoji. Kardashian si ho okamžitě zamilovala a tehdy se dohodli, že si případný zisk z aplikace rozdělí. Liebensohn prý tehdy aplikaci nedával tak velkou pozornost, nejdůležitější pro něj byl Censorgram.

O několik dní později tým Kardashian Liebensohna kontaktoval s otázkou, zda už si nechal zaregistrovat na Kimoji ochrannou známku. On odpověděl, že ne a oni mu slíbili, že to zařídí za něj. To nakonec udělali, jeho jméno z žádosti však vynechali. Původně byli domluvení, že si zisk rozdělí, po tom, co si o ochrannou známku požádala Kardashian sama, tak partnerství zrušila. Prý protože jeden z Liebensohnových kolegů šířil snímek obrazovky, jaká slova chce Kardashian na Censorgramu skrývat.

David Liebensohn Claims Kim Kardashian & Kris Jenner Stole ‘Kimoji’ Idea From Him & Ruined His Life. Website is kimkardashianruinedmylife . com #kimkardashian #krisjenner #davidliebensohn #kimoji #kardashians #kardashiannews #popculture #celebgossip #riristea #entertainmentnews #celebritynews #celebnews #rivetsoro

3. dubna 2023 v 13:07, příspěvek archivován: 3. dubna 2023 v 13:07

Liebensohn na webové stránce sdílí i důkazy na základě kterých by mělo být jasné, že jeho verze je pravdivá. Kvůli stejnému případu Kardashian už v minulosti žaloval o sto milionů dolarů. To způsobilo, že ho Kim žalovala také, akorát za trojnásobek. To si Liebensohn nemohl dovolit a proto ustoupil.

I přes to údajně musí splácet Kardashian 400 tisíc dolarů. V současnosti má dvě zaměstnání, aby mohl peníze splatit. Přišel také o rodinu a žije jen v autě. Na celou situaci se rozhodl upozornit webovou stránkou a videi na TikToku.