Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena

Kluk s kamením útočí na scénu influencerů: Zveřejňuje jména údajných gayů!

Po Clash of the Stars Kluk s kamením tvrdil, že s jeho protivníkem v kleci Rošťákem Svobíkem, jsou víc než kamarádi. Rošťák vztah mezi nimi vyvrátil. Teď Kluk s kamením natočil video, kde mluví o tom, kdo z influencerů je gay. Nevynechal ani Adama Kajumiho.
  16:30

„Leoš (Rošťák Svobík se vlastním jménem jmenuje Leoš, pozn. red.) je teplej. Ten jeho kámoš taky, na nic si hrát nebudem. Dokonce Adam Kajumi je teplej,“ začíná Kluk s kamením. Dodává, že Kajumi, který má na TikToku přes jeden milion sledujících, orientaci nepřiznává a jako zástěrku si podle Kluka s kamením bere slečny, které se v jeho společnosti a ve videích objevují. „Nevím, proč to ty lidi nepřiznaj,“ dodává Kluk s kamením.

Jenže ani Kajumi ani Svobík jeho slova nepotvrdili. Kluk s kamením přitom ještě měsíc zpátky, těsně po galavečeru Clash of the Stars, tvrdil, že se Svobíkem tvoří pár. „Já ho mám rád a on mě taky. Kdyby mě neměl rád, nedal by mi po zápase pusu v kabině,“ uvedl redaktorům webu Expres.cz. Později sdílel jeho fotku na Instagramu s popisem „Řeknu vám pravdu, miluji ho“. Na to už Rošťák reagoval a ohradil se proti tomu. „Jelikož jsem měl zlomenou ruku, tak jsem nemohl dávat rozhovory a všechny za mě dával Kluk s kamením, protože tam byl,“ uvedl na svém Instagramu. „Kluk s kamením řekl, že jsme se po zápase líbali. Týpek udělá pro pozornost všechno,“ pokračoval.

Mezi dvojicí však k dalšímu sporu došlo už dřív tento týden. Rošťák se spolu s kamarády dohodl, že na Kluka s kamením natočí prank - jeho auto se rozhodli naplnit pilinami. „Ondra byl za to nasranej, chtěl nás za to zbít,“ říká Svobík na Instagramu. Následně tvrdí třeba to, že se Kluk s kamením vloupal do domu, kde ukradl tablet a rozsypal mouku. Tablet měl ale druhý den vrátit. 

Takhle dopadlo Ondřejovo auto.

Takhle dopadlo Ondřejovo auto.

Další události, co Svobík popisuje, už jsou poměrně zmatené. Kluk s kamením se měl do domu vloupat znovu, dokonce měl Svobíka i napadnout. Následně měl utéct a tvrdit, že se chce zabít. „Furt tvrdil, že se jde zabít, tak jsme zavolali policii. Policisti ho našli a Ondra jim řekl, že si samozřejmě nic dělat nechce, takže klasicky na stories hrál na city,“ vypráví Svobík.

Podle informací redakce je Kluk s kamením v pořádku, zabít se nechtěl. Svobík slíbil, že celý prank sestříhá a zveřejní, aby lidé viděli, co se doopravdy stalo.

Kluk s kamením je v poslední době známý tím, že se na sociálních sítích snaží o co největší kontroverze. Od těch si nejspíš slibuje, že mu přitáhnou pozornost. Zpravidla ale všechna kontroverzní prohlášení a výkřiky po pár hodinách smaže. 

Témata: Kluk s kamením