Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Rošťák Svobík a Kluk s kamením se dlouhodobě popichují na sociálních sítích. | foto: Instagram

Kluk s kamením zase řádí. Prý nemá peníze na opravu auta

Kluk s kamením, pravým jménem Ondřej Untermüller, nás opět nepřekvapil. Jeho vtipné spory s Leošem Svobodou, alias Rošťákem Svobíkem, pokračují. Neukončil je ani známý MMA zápas Clash of the Stars. Co se stalo tentokrát? Leoš si připravil prank, nasypal Ondřejovi do auta sůl, třpytky, mouku a piliny. Oprava prý bude stát 20 tisíc a přijde tvrdá pomsta.
  11:00

„Tak díky té srandě, co udělal @rostak-svobiik mám zničené auto, ta mouka se dostala, kam se dostala a podělala se jedna část, která bude stát 20k, nevím, kde na to vezmu, asi udělám tomu hovadu to samé, zajedu vlakem do moravských Budějovic do Gagarinovy ulice,“ napsal kontroverzní influencer Kluk s kamením na svůj Instagram, s absencí mnoha čárek mezi větami.

„A byl bych rád, kdyby si začal, Leoši, se mnou mluvit, a ne žádné mlčení, nebo se dostanu na ten váš tábor,“ dodal. Zmíněný tábor pro tiktokery, kterého se Leoš účastnil ale již před týdnem skončil. Svého protivníka by tu tedy nejspíše nenašel. Místo na pomstu si tak bude muset najít jinde.

O co ve sporu šlo? Kluk s kamením a Rošťák to mezi sebou mají napjaté už od Clash of the Stars. Kluk s kamením tvrdil, že spolu s Rošťákem chodí a že ho miluje. Následně se toho mezi nimi událo spousta. Svobík byl jeden z těch, koho Kluk s kamením označil za gaye, když se na Instagramu rozhodl gaye mezi influencery veřejně vyhlásit.Celý spor vyeskaloval právě až v „prank“, kdy Svobík s kamarády Klukovi s kamením zaneřádili auto. 

Takhle dopadlo Ondřejovo auto.

Ondřej řešil incident již dříve, ale to tvrdil, že cena opravy je 500 korun. To Rošťák Svobík odůvodnil tím, že jeho protivník z ringu jen potřebuje peníze.

@spookingxd týpek dostal přes prdel#clashofthestars #klukskamenim ♬ původní zvuk - jiřinkaa

Když se spolu oba influenceři utkali v Clash of the Stars, vítěz byl jasný poměrně rychle. Leoš měl nad Klukem s kamením převahu hned po první minutě zápasu. Oba se chtějí do ringu ale opět vracet. Ondřeje naposled vyzval partner Shopaholic Adel, ta mu to však zakázala. Kdo tedy bude jeho příští partner? To je jen otázkou. Nyní třeba vydrží déle.

Témata: Kluk s kamením