Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Kluk s kamením tvrdí, že ho chtěli napadnout. Přirovnal se k Brichtovi a Kukismana označil za postižence

Další influencerský spor je na světě. Zápasník z Clash of the Stars a influencer Kluk s kamením promluvil o konfliktu na sobotním galavečeru KSW. Podcaster a zápasník Willy Cao ho tam chtěl prý napadnout. Hvězda z pořadu o vaření se dokonce přirovnala k Leu Brichtovi.
  11:54

Ondřej Untermüller, známý spíše jako Kluk s kamením, je středem další kauzy. Jakožto influencer a vášnivý lovec selfie fotek s celebritami se v sobotu vydal na galavečer bojové organizace KSW. Jako snad každý přítomný divák se i on těšil na hlavní zápas večera a to ten mezi Leem Brichtou a Valerim Mirceou. I přes jeho neshody s českým zápasníkem a podcasterem k udivení jistě mnoha jeho sledujících prý Brichtovi fandil. Jelikož je Čech, tak bylo prý jasné, komu bude fandit. S ním se v ten večer Untermüller pravděpodobně tváří v tvář nesetkal. Do sporu se však podle jeho slov dostal s jiným zápasníkem.

Velká gratulace @mircea_the_solitary_wolf Je tedy pravda že jsem to přál výhru @leonekbr ale to je karma.

18. února 2024 v 3:48, příspěvek archivován: 19. února 2024 v 11:25

Hlavní zápas večera nedopadl zrovna podle představ mnoha diváků. Brichta proti Mirceovi totiž prohrál. I k tomu se Untermüller vyjádřil a dokonce svůj poslední zápas v bojové organizace Clash of the Stars přirovnal k tomu mezi Brichtou a Mirceou. „Já osobně jsem na Kukismana trénoval. Bohužel ten zápas nedopadl. Jako nedopadl dneska zápas s Brichtou, tak nedopadl se mnou. Bohužel jsem měl blbý den,“ snaží se Untermüller srovnat jeho prohru s Ladislavem Galem alias Kukismanem s prohrou Brichty s Mirceou.

Není to poprvé a zdá se ani naposled, co se navezl do Kukismanovi diagnózy. „Ano, nejsem profesionální zápasník. A bolí mě to, že jsem prohrál s nějakým ‚postižencem‘,“ uráží Untermüller Kukismana zjevně za to, že trpí poruchou autistického spektra. Promluvil také o tom, že v jeho předešlých zápasech, které vyhrál, nerozdával tak velké rány, jaké by zřejmě v plné síle zvládl. I když s Kukismanem prohrál, tak prý pořádně trénoval a velice ho urazilo, že měl bratr známého podcastera a zápasníka Viléma Caa alias Willy Caa zpochybňovat jeho tréninky.

Radost je velká, i když není vidět na tváři. Byl to velký boj, měl jsem chvíle, kdy jsem to chtěl vzdát, ale vždycky nade mnou stál anděl, který mě nakopl. Děkuji @klukskamenim za skvělý zápas

28. ledna 2024 v 12:24, příspěvek archivován: 19. února 2024 v 11:27

Na sobotním galavečeru Caa potkal a prý se rozhodl, že ho konfrontuje. Za výroky jeho bratra požaduje omluvu. „Jeho bratr řekl, že v žádném gymu netrénuji a tak dále a tak dále. Chtěl jsem, aby se mi omluvil,“ vysvětluje, co se stalo. Nechtěl tedy jen, aby se omluvil pouze jemu, ale i Gladiators gymu, ve kterém se měl připravovat na zápas s Kukismanem. Žádná omluva však podle jeho slov nepřišla. Naopak došlo podle něj k nepříjemné konfrontaci. „Na to, že jsem mu tohle řekl, že bych chtěl nějakou omluvu, tak on mi začal vyhrožovat a další věci,“ říká. „Že mě tam asi bude napadat přímo v Home Credit Aréně,“ doplňuje.

To, že o něm někdo tvrdí, že netrénuje, ho zdá se velice naštvalo. Skousnout prohru s Kukismanem pro něj zjevně nebylo lehké a korunu celé věci zdá se nasadilo to, že si někdo dovolil zpochybňovat jeho tréninky. „Já trénuji v Gladiátoru v Českých Budějovicích a nesmírně si toho vážím, protože všichni kluci mě vedou někam dál a jsou můj hnací motor, dá se říct,“ vysvětluje a dodává poděkování několika trenérům. „Hlavně kvůli těmhle lidem chci tu omluvu od tohohle člověka,“ doplňuje.

VYTRVALOST
Vlevo fotka z MČR v klasickém boxu z roku 2015. Vpravo fotka z přípravy na fight v roce 2019. Když chcete být v něčem dobří nebo úspěšní, tak jednak musíte dělat tu věc s láskou a nasazením, a jednak musíte vytrvat. Jinak to nejde, jedno bez druhého nestačí. Když vás to bude bavit, ale nevydržíte u toho, ničeho v tom nedosáhnete. Když u toho vydržíte, ale nebudete to dělat s láskou a nasazením, pravděpodobně v tom nebudete dobří.
#splasenykladiva #fightlife #transformation

17. listopadu 2019 v 19:27, příspěvek archivován: 19. února 2024 v 11:25

Podle něj je také možné, že šlo o promyšlenou provokaci, kterou ho chtěl Cao pobídnout k jejich společnému střetu v kleci. „On si asi myslí, že s ním půjdu do zápasu nebo co, nevím. Já ho tady hrotit nebudu,“ říká. „Pokud se mi prostě neomluví, tak se mi neomluví, ale je zbabělec, nebo spíš ten jeho bratr je zbabělec,“ doplňuje.

Témata: Kluk s kamením