Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Kluk s Kamením a Opat | foto: Instagram.com

Kluk s kamením chtěl dát pusinku Opatovi. Clash of the Stars se blíží a bizáry se šíří

Další galavečer Clash of the Stars je téměř tady a všem už z toho začíná pomalu hrabat. Na poslední tiskovce se Veselý vyjádřil ke kauze „Hey Siri call sto padesát osm“. Posléze se promotér Jakub Jíra sešel s Klukem s kamením a Opatem na jídle. Tam se Untermüller snažil vášnivě políbit Opata a poté spolu měli údajně odejít někam na párty a na hotel.
  15:00

Clash of the Stars je za rohem a bizarní influenceři se na sebe snaží upoutat pozornost, ještě než vstoupí do klece. Poslední přerušená tisková konference, kvůli vystříkanému zřejmě slznému plynu do prostorů v Duplexu, měla ve čtvrtek své pokračování. Ukázali se na ní zápasníci jako Tadeáš Veselý, Ondřej Untermüller alias Kluk s Kamením, či Matouš Kaluba. Po tiskovce se na jídle sešel promotér organizace Jakub Jíra s Untermüllerem a streamerem Opatem04. Tam se kluci políbili na tvář, následně měli jít společně na párty.

Jednou z nejdůležitějších informací, která zazněla na tiskovce, bylo oznámení o neúčasti Pagyho v zápase. „Pagy bohužel do zápasu proti Filipu Grznárovi nenastoupí ze zdravotních důvodů. Museli jsme tak hledat náhradu,“ oznámil neúčast Pagyho v zápase šéf Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy. „Bojovníkem, který tuto velikou výzvu přijal, je náš speciální a velice oblíbený bojovník Filip Roubíček,“ pokračuje Le Sy. Uživatelé jsou v komentářích vcelku nadšení. Roubíčka berou jako velice silného bojovníka a věří, že Grznára porazí.

V posledních dnech se po sítích šířilo video, na kterém se snaží bizarní influencer Tadeáš Veselý zavolat policii pokynem do telefonu „Hey Siri call sto padesát osm“. Veselý se k tomu na tiskovce krátce vyjádřil. „Tam jde o jedny m*dky z berounského barberu. Jsou to prostě košťata. Vybíral jsem si peníze a frajer za mnou zničehonic zezadu přišel, no a pak se posral a odjel,“ vysvětluje Veselý situaci. Ve videu zmiňoval muž jméno Adrian a že na něj měl Veselý něco zkoušet. „Adrian je majitel toho jejich kadeřnictví,“ řekla Veselý pro antiyoutuber.cz. O jaký spor však šlo, sdělit nechtěl.

Po tiskové konferenci se vydal promotér Jíra společně s Untermüllerem a streamerem Opatem na jídlo. Tam se Untermüller překvapivě přiblížil k Opatovi a dal mu dlouhý polibek na tvář. „Tak pojď se mnou na hotel ne,“ vyzývá Kluk s Kamením Opata na společný večer na hotelu. Ten mu na to odpověděl, jen že to je skvělý nápad a následovat měl další polibek. „Oni někam společně šli. Já jsem musel jít domu. Opat si to s Klukem s kamením hezky užili na hotelu bych řekl,“ vysvětlil Jíra pro antiyoutuber.cz, co se večer dělo.

Na párty tedy skutečně Untermüller s Opatem šli. „Pak jsme šli na párty. Pařili jsme skoro do jedné do rána. Bál jsem se tak, že na dnešek neudělám váhu, ale těsně to mám,“ vysvětluje pro antiyoutuber.cz Untermüller, co se večer dělo. Jaký má tedy Untermüller s Opatem vztah? Jak sám říká, jsou jen přátelé. Je kolem toho však velice tajemný. „Já se k tomu úplně nechci vyjadřovat. Lepší by asi bylo, kdyby se vyjádřil Opat. Byla to jenom kamarádská pusa,“ odpovídá Untermüller na otázku, jestli mezi ním a Opatem je něco víc.

Co se stalo na předešlé tiskové konferenci? Někdo vystříkal Duplex slzným plynem, ale stále se nezjistilo kdo. Veřejnost volá po odpovědích. Le Sy se nechal slyšet, že zatím neví, kdo to byl a společně s Duplexem vyhodnocují záběry z kamer. Hlavním podezřelým je však Aleš Bejr. Vypadá to však, že i když ho mnoho lidí podezřívá, spoustu dalších za ním stojí. Když byla poslední tiskovka živě vysílaná na YouTube, tak stovky, až tisíce fanoušků zahlcovaly chat hashtagem #FreeBejr.