Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením | foto: Instagram

Zápas Kluka s kamením a snoubence Shopaholic Adel nejspíš nebude. Prý kvůli Adéle

Od posledního Clash of the Stars turnaje neuběhl ani měsíc a už se mluví o tom následujícím. Očekávaným zápasem byl ten mezi Klukem s kamením a snoubencem Shopaholic Adel Davidem. Ten nakonec pravděpodobně neproběhne.
  11:05

Na minulém turnaji Clash of the Stars vstoupil David, snoubenec Shopaholic Adel, do klece a vyzval na zápas Ondřeje Untermüllera alias Kluka s kamením. „Jelikož Kluk s kamením jednou prohrál a furt se pouští do Shopaholic Adel, takže ho vyzývám na zápas v MMA,“ zastal se své snoubenky David.

Neuběhl ani měsíc a spekuluje se, že se zápas nakonec neuskuteční. Může za to údajně Adéla. „Tak jsem se dozvěděl, že podpantoflákovi Davidovi zakázala Shopaholic prdel zápas, aby mu náhodou nějaký Kluk s kamením nevymlátil kamenama zuby,“ oznámil Kluk s kamením na svém instagramu. 

Untermüllerovo prohlášení sdílel i oficiální profil Clash of the Stars. Jestli je informace podložená, je však otázkou. Kluk s kamením není vždy upřímný a občas lže. Po minulém zápasu se rozpovídal, že ač byl souboj s jeho sokem Rošťákem Svobíkem vyhrocený, mají romantický vztah. To ale nebyla pravda a Rošťák se proti tomu ohradil. „Ten týpek udělá pro pozornost všechno,“ řekl tehdy mimo jiné o Klukovi s kamením na svém Instagramu.